او افزود: طي توافقي که با دانشگاه سراسري قم صورت گرفته اين دانشگاه مأموريت دارد تا کار پژوهشي و جمعآوري مستندات کارشناسي شده لازم در خصوص دفاع از طرح بستههاي حمايتي مذکور را به اين سازمان ارائه دهد.
«حيدريپور» ادامه داد: دانشگاه در بررسيهاي خود به شاخصهايي همچون ميزان تاثيرگذاري هدفمندي يارانهها در قيمت تمام شده، ميزان استقبال مردم با توجه به شرايط جديد از خريد کالاهاي صنايعدستي، ميزان رغبت به توليد و تأثيرپذيري هريک از رشتهها را در دستور خود قرار داده است.
سرپرست معاونت صنايعدستي اين استان با اشاره به اينکه در صورت تأييد و نهايي شدن بستههاي حمايتي فوق، تأکيد اين طرح روي حاملهاي انرژي خواهد بود، اظهار داشت: اعطاي وامهاي کم بهره به صنعتگران صنايعدستي در جهت تجهيز کارگاهها به منظور جلوگيري از مصرف بيرويه انرژي از ديگر موارد پيشبيني شده در اين بسته حمايتي است.
او در مورد روند بيمه شاغلان صنايعدستي نيز گفت: از مهمترين دغدغههاي اين معاونت سرعت بخشيدن به طرح بيمه هنرمندان است که اميدواريم رقم بيمهشدگان تا پايان امسال به 80 هزار نفر برسد.
«حيدريپور» طي سفر خود به مشهد با چند نفر از صنعتگران صنايعدستي مشهد نيز در کارگاههايشان ديدار و از نزديک با روند کار و مشکلات آنان آشنا شد.
111/
انتهای پیام/