او افزود: حدود يک سال تلاش سازمان محيط زيست براي هماهنگي با دستگاههاي مختلف و وظيفهمندکردن آنها، سرانجام به نتيجه رسيد.
«محمديزاده»، گفت: بر اساس مصوبه شورايعالي محيط زيست، ۱۷ ارگان دولتي به نوعي در حفظ محيط زيست خزر وظيفهاي را بر عهده دارند.
او با اشاره به برگزاري جلسات مختلف کارشناسي براي تدوين وظايف دستگاههاي مختلف در خصوص خزر، اذعانداشت: سازمان محيط زيست مکلف است با به روز کردن برنامهها، بحث پايش و مديريت آلايندهها در حوزه خزر را پيگيري کند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست تصريحکرد: وزارت نيرو، راه و شهرسازي، کشور، جهاد کشاورزي، بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، نفت، دفاع، امور خارجه و معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در خصوص پسماندهاي دريا و حوضه آبريزي منتهي به خزر، وظايفي را به عهده دارند.
«محمديزاده»، افزود: سازمان محيط زيست وظيفه دارد تا استانداردهاي زيست محيطي مرتبط با ساحل دريا و حوضههاي آبريز آن را اصلاح يا در برخي موارد به تدوين استانداردهاي جديد اقدام کند.
او اظهارداشت: در حال حاضر براي مناطق ساحلي و شناگاهها استانداردهاي مورد نياز بوسيله معاونت محيطهاي دريايي سازمان حفاظت محيط زيست تدوين شده و بايد با برنامههاي ويژه در راستاي ارتقاي فرهنگ و دانش زيست محيطي مردم، گام برداريم.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، ادامهداد: سازمان محيط زيست آمادگي خود براي برنامهريزي لازم در راستاي پيشگيري و مقابله با تهديدات بيولوژيک گونههاي مهاجم و شکوفايي پلانکتوني را اعلام کرده است.
/118
انتهای پیام/