معاون بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به اينکه برخي از اين امامزادهها در مکانهايي واقع شدهاند که علاوه بر جاذبه مذهبي، جاذبههاي طبيعي زيادي نيز در اطراف خود دارند، گفت: توسعه گردشگري زيارتي در اين مکانها نياز به ايجاد زيرساختهايي دارد که بخشي از آنها بايد توسط دولت و بخشي نيز بايد توسط بخش خصوصي ايجاد شود.
«غلامي» ادامهداد: براساس برنامهريزي انجام شده، شرايط سرمايهگذاري بخش خصوصي براي ايجاد تاسيسات گردشگري در اطراف بقاع متبرکه کشور فراهم شده است.
معاون بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خيريه خاطرنشانکرد: سازمان اوقاف و امور خيريه آماده همکاري در بحث تورهاي زيارتي و ساخت و ساز در اطراف بقاع متبرکه و ايجاد فرصتهاي سرمايهگذاري بخش خصوصي براي ايجاد زائر سرا، هتل و رستوران است.
«غلامي» افزود: سال گذشته ۵۹ ميليون زائر به زيارت بقاع متبرکه کشور رفتهاند که البته اين رقم جدا از زيارت بقعه امام رضا (ع) در مشهد مقدس، حضرت معصومه (س) در قم، حضرت عبدالعظيم حسني در ري و شاهچراغ در شيراز است.
اين مسوول تصريحکرد: در گذشته سفرهاي زيارتي در کشور رونق فراواني داشت که اين امر در رژيم گذشته در حال کمرنگشدن بود اما بعد از انقلاب همچنان شاهد ترويج و رونق سفرهاي زيارتي در کشور هستيم.
او ادامهداد: بيشتر بقاع متبرکه در نقاطي قرار گرفتهاند که داراي جاذبههاي طبيعي بسياري هستند به همين دليل با تقويت سفرهاي زيارتي ميتوانيم امکاني براي گردشگران فراهم کنيم تا علاوه بر زيارت، از جاذبههاي تاريخي و طبيعي موجود نيز استفاده کنند.
/118
انتهای پیام/