معرفي 3 هزار هنرمند گيلاني به سازمان فني و حرفه‌اي

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، ضمن ارائه گزارشي از عملکرد معاونت صنايع‌دستي در سال گذشته اظهار داشت: در سه ماه پايان سال 89 نزديک به 200 هنرمند صنايع‌دستي از مزاياي بيمه تامين اجتماعي بهره‌مند شدند.

«اميد عزيزي» افزود: همچنين معاونت صنايع‌دستي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان طي اين مدت اقدام به شرکت و برگزاري بيش از 130 نمايشگاه صنايع‌دستي در داخل و خارج از استان کرده است.

او خاطرنشان کرد: کلاس‌هاي آموزش صنايع‌دستي استان در 16 شهرستان و سه دوره مقدماتي، پيشرفته و به‌آموزي تشکيل مي‌شود که دوره هر يک از اين کلاس‌ها دو الي دو ماه و نيم و 120 ساعت آموزش است.

اين مقام مسوول با بيان اينکه تمامي اين کلاس‌ها در آموزشگاه‌هاي زير نظر معاونت صنايع‌دستي برگزار مي‌شود، گفت: از هر هنرآموز پس از گذراندن دوره‌هاي آموزشي، آزمون تئوري و علمي گرفته و پس از قبولي در آزمون براي هنرآموختگان گواهينامه آموزشي صادر مي‌شود.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان گيلان با اشاره به همکاري معاونت با سازمان‌ها و نهادهايي همچون بهزيستي، زندان‌ها و کميته امداد، يادآور شد: برخي از رشته‌هاي آموزشي شامل چادرشب بافي، رشتي دوزي، بامبوبافي، گليم بافي، سوزندوزي، معرق، سفال و غيره مي‌شود.

«عزيزي» ادامه داد: سال گذشته نزديک به يک هزار و 500 صنعتگر و هنرمند صنايع‌دستي شناسايي و يک هزار و 300 نفر از هنرآموزان در سطح شهرستان‌هاي استان آموزش ديدند.
/117



انتهای پیام/

کد خبر 139006041