او با اشاره به جاذبههاي فراوان طبيعتگردي موجود در کشورمان گفت: بررسي جغرافياي طبيعي ايران و نيز امکانسنجي جاذبههاي طبيعتگردي قابل برنامهريزي براي تورگرداني در کشور نشانگر اين نکته است که طبيعتگردي در ايران يک ظرفيت ويژه به شمار ميرود.
مديرعامل هلدينگ گردشگري مارکوپولو با تاکيد بر اينکه عصر کنوني را عصر ايدههاي نو و عصر متمايز بودن مينامند، بنابراين بايد ابتکار جديد شرکت ايرانگردي را با رعايت تمامي استانداردهاي سفر در طبيعت متمايز دانست، افزود: چشماندازها و ويژگيهاي طبيعي منحصر بفرد، يک هزار و 880 کيلومتر نوار ساحلي خليجفارس و 630 کيلومتر نوار ساحلي درياي خزر، وجود 191 منطقه از مناطق چهارگانه محيط زيست به همراه تنوع فرهنگي مردم مناطق مختلف و وجود بيش از 4 هزار جاذبه طبيعتگردي، فراخواني خدادادي براي تقويت تورگرداني با محور طبيعتگردي در کشور ايران است.
«اميرحسين جعفري» مديرعامل شرکت ايرانگردي مارکوپولو و مجري برگزارکننده سفرهاي طبيعتگردي نيز در اين مراسم هدف اصلي اين طرح را توسعه انبوه تورهاي طبيعت عنوان کرد و گفت: اجراي تور در طبيعت بدون آموزش دفاتر مسافرتي و همچنين ترغيب مردم به حضور در اين تورهاي هيجانانگيز امکانپذير نيست. هدف اين طرح اين است که با استفاده از شبکه بزرگ دفاتر عضو گروه مارکوپولو، بتوانيم سفرهاي طبيعتگردي را توسعه و رونق دهيم.
او گفت: سالها تجربه موفق تورگرداني انبوه در گروه مارکوپولو و شرکت طبيعتگردي کلوت موجب شد تا فصلي جديد در تورهاي طبيعتگردي ايران با عنوان طبيعتگردي مارکوپولو آغاز شود تا با بهرهمندي از توانمنديها و تجربيات مشترک اين دو مجموعه، دفاتر مسافرتي هرچه حرفهايتر وارد اين بازار عظيم شده و به اهداف مشترک در حوزه سفرهاي طبيعت دست يابند.
«فرزانه نبيزاده» از مديران اين طرح نيز به اهميت تورهاي طبيعتگردي اشاره کرد و اکوتوريسم را نگاهينو به مقوله سفر دانست.
او ايران را به دليل دارا بودن ظرفيتهاي بالقوه در زمينههاي مختلف مانند جنگلهاي هيرکاني، قلههاي متعدد با ارتفاع بيشتر از 4 هزار متر و بسياري ديگر از جاذبهها براي گردشگران جذاب دانست.
/115
انتهای پیام/