نشست تخصصي معاونان صنايع‌دستي غرب کشور برگزار شد

«فرهاد حامدي» معاون صنايع‌دستي کردستان در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: جمعي از استادان دانشگاه، سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي، مديرکل ميراث‌فرهنگي کردستان و جمعي از هنرمندان و صنعتگران اين استان در کارگاه منطقه‌اي بسته‌بندي حضور داشتند.

او با اشاره به اينکه کارگاه آموزشي توسط «افتخاري» از اعضاء هيأت علمي دانشگاه هنر برپا شد، افزود: در اين کارگاه توضيحاتي در مورد بسته‌بندي محصولات صنايع‌دستي، مزايا و پيامدهاي اقتصادي اين موضوع، راهکارهاي ترويج اين امر در کشور و ايده‌هاي نوين جهاني در امر طراحي و ساخت صنايع‌دستي ارائه شد.

معاون صنايع‌دستي اين استان تصريح کرد: در ادامه وضعيت کنوني بسته‌بندي محصولات صنايع‌دستي درسطح استان بررسي شد و نمونه‌هاي اجرا شده در اين خصوص ارائه و مورد بازديد قرار گرفت.

«حامدي» بيان داشت: در ادامه اين نشست از صنعتگران و طراحان برجسته استان تجليل و هدايايي به رسم ياد بود اهدا شد.

همچنين نشست تخصصي معاونت‌هاي صنايع‌دستي غرب کشور در سنندج با حضور سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد صنايع‌دستي و معاونت‌هاي صنايع‌دستي استان‌هاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، همدان، زنجان، ايلام و کرمانشاه برپا شد.

معاون صنايع‌دستي کردستان با بيان اينکه يکي از اهداف اين جلسه ارائه راهکاري مناسب در بحث بسته‌بندي، آموزش مربيان و آشنا ساختن صنعتگران رشته‌هاي صنايع‌دستي بود، گفت: بايد محصولات صنايع‌دستي در بسته‌بندي مرغوب و طراحي زيبا ارائه شده تا توانايي‌هاي هنرمندان را در توليد محصولات بهتر نمايان شود.

اين مقام مسوول تأکيد کرد: اين نشست مصوباتي به همراه داشت که ارائه نقطه نظرات استان‌هاي غرب کشور در مورد تعين واحدهايي مربوط به طراحي سنتي و همچنين درسي تحت عنوان \"بسته بندي وکاربرد آن در صنايع‌دستي\" در دروس علمي کاربردي دانشگاه‌ها يکي از اين مصوبات بود.

او افزود: همچنين مقرر شد در بسته‌بندي از موادي که آلايندگي زيست محيطي داشته باشد استفاده نشود و در در راستاي بهبود وضعيت بسته‌بندي معاونت‌هاي استاني با مراکز علمي کاربردي مرکز استان خود هماهنگ بوده و ضمن اخذ نظرات استادان آن را به مرکزغرب کشور (کرمانشاه) انعکاس دهند.

معاون صنايع‌دستي کردستان در ادامه اظهار داشت: هر استان نيز بايد 2 رشته اصالت‌‌دار صنايع‌دستي را براي نمونه‌ سازي بسته‌بندي و مطالعه به مرکز اعلام تا بودجه مورد نياز را تأمين و در اختيار استان‌ها قرار دهد.

«حامدي» با تأکيد بر اينکه نمونه‌هاي موفق در زمينه بسته‌بندي مطابق با استاندارد يونسکو در نشست‌هاي تخصصي ارائه مي‌شوند، خاطرنشان کرد: قرار شد پيش‌بيني و برآورد ميزان تسهيلات اعطايي به مجموعه‌هايي که در زمينه بسته‌بندي فعاليت مي‌کنند به منظور ايجاد ساز و کار لازم توسط معاونت‌هاي استاني انجام شود.

او از هدايت، حمايت و بهره‌گيري از پايان نامه‌هاي دانشجويي رشته‌هاي طراحي صنعتي، گرافيک صنايع‌دستي با موضوع بسته‌بندي را به عنوان يکي ديگر از مصوبات اين هم‌انديشي اعلام کرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390061928