معاون رئيس جمهور با اشاره به دغدغه سازمان ميراث فرهنگي درخصوص بحث دفاع مقدس و آثار و ارزشها اين مقطع طلايي از تاريخ انقلاب اسلامي گفت: اين سازمان آمادگي کامل دارد توان مالي، فني و تخصصي خود را براي احداث، تجهيز و راهاندازي موزهها و يادمانهاي دفاع مقدس که منجر به معرفي، حفظ و نشر ارزشها و آثار دفاع مقدس ميشود، در اختيار بنياد حفظ آثار قرار دهد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور خاطر نشان کرد: دوران دفاع مقدس بعنوان يک گنجينه و ذخيره ناب از ارزشهاي الهي و انساني، يک عامل مهم حفظ هويت ديني و ملي ماست که بايد با امکانات و ابزارهاي گوناگون مفاهيم و ارزشهاي آن را حفظ، تبليغ، ترويج و حتي در سطح بينالملل ماندگار و پايدار کنيم.
او در ادامه با اشاره به طرح احداث موزه و يادمانهاي دفاع مقدس در 31 استان کشور گفت: اين موزهها و يادمانها قابليت اين را دارند که بعنوان نقاط هدف و محورهاي گردشگري استانها مطرح و مورد بازديد عموم گردشگران قرار گيرند.
«احمدزاده» تاکيد کرد: يادمانها و موزههاي دفاع مقدس هر استان را بعنوان سمبل و نماد مقاومت ملت رشيد ايران، معرفي کرده، در نقشههاي راهنماي گردشگري استانها لحاظ کرده و در برنامههاي گردشگري استانها خواهيم گنجاند.
معاون رئيس جمهور همچنين بر ضرورت حمايت سازمان متبوع خود از اردوهاي راهيان نور جنوب و غرب کشور تاکيد کرد و اظهار داشت: کميتهاي ويژه متشکل از مديران و کارشناسان سازمان ميراث فرهنگي و بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس تشکيل شود تا زمينه همکاريهاي دو جانبه را در اين حوزه مورد بررسي قرار داده و با نگاه کاملا عملياتي و خروجي محور طرحها و پيشنهادات خود را ارائه نمايد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري کشور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به موج عظيم بيداري اسلامي در دنيا افزود: بايد تعاملات کشورهاي اسلامي و ارتباطات ملتهاي انقلابي با محوريت جمهوري اسلامي ايران افزايش يابد که در اين راستا، تقويت گردشگري بين کشورهاي اسلامي و تعريف محورهاي گردشگري دفاع مقدس بين کشورهاي مختلف در دستور کار سازمان قرار دارد که در اين خصوص همکاري متقابل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و بنياد حفظ آثار ميتواند به نتايج خوب، موثر و سازنده منتهي شود.
معاون رئيس جمهور اظهار داشت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از توان علمي و ظرفيت پژوهشي بالايي برخوردار است که لازم است از رهگذر تعامل با پژوهشگران بنياد حفظ آثار موضوعات مختلفي که ميتوانند در دستور کار پژوهش قرار گيرند، احصاء شده و مورد واکاوي و تحقيق قرار گيرند.
«احمدزاده کرماني» در پايان سخنان خود خواستار تشکيل کار گروههايي به منظور عملياتي نمودن مباحث مطرح در اين جلسه شد.
«سردار باقرزاده»، رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس نيز در اين ديدار صميمانه با تاييد دغدغهها و اولويتهاي سازمان ميراث فرهنگي در حوزه دفاع مقدس گفت: موارد مطرح شده در اين جلسه مورد تاکيد خاص بنياد است و استقبال ميکنيم تا با تداوم جلسات مشترک و اجرايي کردن تصميمات متخذه، بيش از پيش و موثرتر از گذشته در زمينه حفظ مفاهيم و ارزشهاي دفاع مقدس اقدام کنيم.
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس با شرح يادمانهاي 31 گانه استانهاي کشور خواستار بهرهگيري از توان کارشناسي و تخصصي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور در جهت اصلاح، تکميل و تجهيز اين يادمانها شد.
«سردار باقرزاده» اظهار داشت: فعاليتهاي پژوهشي خوبي در بنياد انجام شده است که اگر توان پژوهشي سازمان ميراث فرهنگي نيز به آن اضافه شود شاهد نتايج مثبت و آثار ارزندهاي در اين حوزه خواهيم بود.
او با اشاره به برگزاري اردوهاي راهيان نور جنوب و غرب کشور گفت: راهيان نور شرق کشور نيز در دست برنامهريزي است که با توجه به اينکه يک برنامه خاص گردشگري و با رويکرد خاص است، ميتوان از توان و ظرفيت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نيز در اجراي هر چه بهتر و پربارتر اين برنامهها استفاده برد.
راهاندازي و تقويت گردشگري جهان اسلام و بين ملتهاي مسلمان انقلابي منطقه نيز از ديگر محورهاي مورد تاکيد سردار باقرزاده بود.
در اين جلسه صميمي معاونان سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و همچنين معاونين و مديران بنياد حفظ آثار حضور داشتند که پس از طرح بحثهاي مختلف مقرر شد کار گروه ويژهاي با مسووليت معاون گردشگري تشکيل و راهکارهاي عملياتي شدن و اجرايي کردن مباحث مطرح را بررسي و ارائه نمايند.
/104
انتهای پیام/