او ادامه داد: بستهبندي يکي از مباحث مهم در حفظ و نگهداري کالاهاي صنايعدستي است که بايد پيش از بستهبندي به کيفيت محصولي که در آن قرار گرفته، بيانديشيم.
مدرس همايشهاي منطقهاي آموزش و ترويج بستهبندي محصولات صنايعدستي بيان داشت: امروز تنها به طراحي و تهيه بستههاي عرضه صنايعدستي ميانديشيم در حالي که مشکل اصلي در کيفيت و تنوع محصولات است.
«افتخاري» با بيان اينکه محصولات صنايعدستي ايران بايد قدرت رقابت با توليدات کشورهاي مختلف را داشته باشند، گفت: اين محصولات بايد نظر تمامي گروههاي سني را جلب کنند و انگيزه مشتريان را براي استفاده بالا ببرند.
او تأکيد کرد: ممکن است صنايعدستي ايران از نظر گوناگوني رشتهها از جايگاه قابل توجهي در عرصههاي جهاني برخودار باشد اما بخش مهمي از محصولات امکان رقابت با توليدات خارجي را از نظر کيفيت ندارند.
عضو هيأت علمي دانشگاه هنر در ادامه اظهار داشت: پس از کيفيتبخشي به محصولات صنايعدستي بايد اهميت و جايگاه بستهبندي را براي فعالان اين بخش مشخص کنيم.
اين مقام مسوول با تأکيد بر اهميت رعايت اصل زيبايي شناختي در بستهبندي صنايعدستي، گفت: ميتوان با اطمينان گفت تنها در تعداد اندکي از محصولات صنايعدستي به جمعبندي مناسبي از بستهبندي رسيديم.
او تصريح کرد: در اکثر نقاط جهان حمايت دولت از بستهبندي اين گونه محصولات در حد صفر است.
مدرس همايشهاي منطقهاي آموزش و ترويج بستهبندي محصولات صنايعدستي خاطرنشان کرد: صنعتگران ما بايد به نقطهاي برسند که با توليد کالاهاي با کيفيت و فروش آنها، قدرت ورود به عرصه بستهبندي کسب کنند.
«افتخاري» با تأکيد بر اينکه بستهبندي براي محصولات تکراري و کپي شده صنايعدستي که قدرت رقابت جهاني را ندارند بي معنا خواهد بود، يادآور شد: در دنياي امروز نوآوري در کنار تنوع و بهرهمندي از رنگهاي مشتري پسند حرف نخست را در بازار صنايعدستي ميزنند.
111/
انتهای پیام/