ضرورت حفظ حجاب در دفاتر خدمات مسافرتي استان گيلان

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، در اين نشست که با حضور معاون سياسي امنيتي استانداري، مديرکل دفتر امور اجتماعي استانداري، مديرکل دفتر امور بانوان استانداري، مسوولان اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان و نمايندگان اصناف مختلف گردشگري استان برگزار شد، معاون سياسي امنيتي استانداري گيلان گفت: تمامي دفاتر خدماتي گيلان اعم از خدمات مسافرتي، پستي و مخابراتي بايد به عنوان نمايندگان دولت در حفظ حجاب و عفاف در کشور نمونه باشند.

«غلامعلي رضواني» بر حفظ سلامت جامعه با رعايت موازين اسلامي و شعائر اخلاقي تاکيد کرد و اظهار داشت: استان گيلان جزء استان‌هاي گردشگرپذير ايران است بنابراين حفظ حجاب و عفاف در مراکز گردشگري آن به ويژه دفاتر خدمات مسافرتي از اهميت بسيار بالايي برخوردار هستند.

او افزود: پوشش‌ها و لباس‌هايي که کارکنان دفاتر خدمات مسافرتي و ساير اصناف مرتبط با حوزه گردشگري به کار مي‌برند همگي بايد به شکل کاملا اسلامي و مطابق با فرهنگ محيط کار باشد.

«رضواني» با تاکيد بر اين مطلب که همه ما نسبت به حفظ سلامت در جامعه و به ويژه سلامت جوانان مسوول هستيم، گفت: دشمنان ايران اسلامي در جنگ سخت عليه ملت ايران نتوانستند پيروز شوند و حتي يک وجب از خاک آن را به دست آورند و امروز با وجود هزاران شبکه ماهواره‌اي و اينترنتي مبتذل سعي دارند با جنگ و به وسيله ابزارهاي مختلف و انواع ناهنجاري‌ها به جنگ فرهنگي عليه کشور و جوانان ما بپردازند و اين تنها راه آسيب رسيدن دشمنان به نظام ما محسوب مي‌شود.

اين مقام مسوول در استانداري گيلان، رعايت حجاب و عفاف در دستگاه‌هاي دولتي را بسيار مهم عنوان و خاطرنشان کرد: همه ما به عنوان مسوول بايد بر زير مجموعه خود نظارت داشته باشيم تا در مقابل تهديدها و آسيب‌هاي جدي موجود مقاومت کنيم و در دولت نهم و دهم نيز بحث تحول اجتماعي در کنار تحول اقتصادي قرار دارد.

در ادامه اين نشست «طيبه بزرگي»، مديرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري گيلان نيز با تاکيد بر اين مطلب که حفظ حجاب و عفاف تنها مختص بانوان نيست، گفت: در قرآن مجيد در ابتدا حفظ حجاب و عفاف براي مردان توصيه شده و سپس براي زنان، اما زنان ايراني به دليل وجود حيا در اين امر پيشرو هستند.

او نظارت کم و يا عدم نظارت بر بخش خصوصي را يکي از معضلات جامعه برشمرد و اظهار داشت: ايرانيان جز‍ء متفکرترين افراد دنيا محسوب مي‌شوند بنابراين بايد مهمترين راه حل براي ترويج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه به ويژه در حوزه گردشگري از سوي دست اندرکاران آن ارائه شود.

«رضا عليزاده»، معاون گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گيلان نيز در بخشي ديگر از اين نشست گفت: دغدغه تمامي واحدهاي گردشگري و اصناف مختلف اين حوزه با مسائل نظام گره خورده و تلاش اين افراد کمک به تمام ابعاد جامعه (اشتغال، رونق اقتصادي و فرهنگي) است.
او افزود: با توجه به حجم مسافرت‌هاي صورت گرفته در تابستان امسال و حضور نزديک به 19 ميليون گردشگر به گيلان نشان مي‌دهد که واحدهاي گردشگري استان فعال بوده و مواهب اقتصادي و رشد معيشت را براي مردم به دنبال دارند اما نبايد از موضوع فرهنگي آن غافل بود و گردشگري در راستاي فرهنگ اسلامي گام بر مي‌دارد.

«عليزاده» تصريح کرد: تاکنون بيش از 900 مورد بازديد و نظارت بر تاسيسات گردشگري استان انجام شده است که علاوه بر خدمات کمي و کيفي، موضوع حفظ حجاب و عفاف در آن از اهميت بالايي برخوردار بوده و در پيگيري آن اهتمام ويژه‌اي صورت گرفته است.

اين مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان در پايان با يادآوري اين مطلب که گيلان مبدا تشييع بوده و همواره در راستاي حفظ شئونات اسلامي گام برداشته است، خاطرنشان کرد: اقلام تبليغاتي مختلف با محوريت حفظ حجاب و عفاف در بين گردشگران و مسافراني که در گيلان سفر مي کنند، توزيع مي‌شود.

گفتني است، مديرکل امور اجتماعي استانداري گيلان نکاتي را پيرامون قوانين شوراي انقلاب فرهنگي کشور عنوان کرد و هر يک از نمايندگان اصناف مختلف گردشگري استان نيز به ارائه نقطه نظرات خويش پرداختند و به ترويج فرهنگ اسلامي و اخلاقي در جامعه به شکل زيبا و پرجاذبه تاکيد داشتند و خواستار افزايش نشاط جامعه در راستاي جلوگيري از معضلات اجتماعي و اخلاقي شدند.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390062729