تجهيز کارگاه‌هاي صنايع‌دستي با اولويت رشته‌هاي در حال فراموشي

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي گفت: کارگاه‌هاي صنايع‌دستي استان‌هاي مختلف کشور با اولويت رشته‌هاي در حال منسوخ و فراموشي صنايع‌دستي تجهيز مي‌شوند.

«کامران سبزميداني» در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، افزود: از محل اعتبارات ملي در سال جاري 970 ميليون تومان به تجهيز کارگاه‌هاي صنايع‌دستي سراسر کشور تخصيص يافته است.

او تصريح کرد: در سال گذشته ميزان اعتبارات تجهيز کارگاه‌هاي صنايع‌دستي 400 ميليون تومان بود که خوشبختانه اين اعتبارات در سال جاري با افزايش 500 ميليون توماني همراه شده است.

او با اشاره به اينکه سهم استا‌ن‌هاي مورد نظر از اعتبارات سال جاري کارگاه‌ها مشخص شده است، اظهار داشت: تعداد محدودي از استان‌ها موفق به دريافت اعتبارات شده‌اند و مابقي در نوبت هستند.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد اضافه کرد: به دليل ناهماهنگي‌هايي که در بهره‌برداري از اعتبارات سال گذشته وجود داشت، امسال با نظارتي ويژه اين بودجه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

به گفته اين مقام مسوول طي سال جاري اعتبارات با اولويت تجهيز کارگاه‌هاي رشته‌هاي در حال منسوخ صنايع‌دستي تخصيص مي‌يابد.

«سبزميداني» تأکيد کرد: با توجه به بازنگري بر يکصد رشته و 300 زير مجموعه رشته‌هاي صنايع‌دستي به زودي اطلاعات جديد از رشته‌هاي در حال منسوخ و منسوخ شده صنايع‌دستي گردآوري مي‌شود.

او با تأکيد بر اينکه معاونت‌هاي استاني بايد تحت حمايت ستاد تنها به احياء اين رشته‌ها با استفاده از اعتبارات موجود بپردازند، يادآور شد: طي سال جاري با آموزش‌هاي مناسب و کيفي تلاش مي‌شود خطر فراموشي بعضي از رشته‌هاي صنايع‌دستي از بين برود.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاون صنايع‌دستي خاطرنشان کرد: تعداد فعالان در بعضي از رشته‌هاي در حال فراموشي گاه به تعداد انگشتان يک دست هم نمي‌رسد.
/111

انتهای پیام/

کد خبر 1390062920