او فراهم کردن بستر مناسب براي تعامل انديشههاي دانشجويان، پژوهشگران و اساتيد در خصوص صنعت گردشگري، تبيين رويکردهاي اقتصادي صنعت گردشگري در راستاي سال جهاد اقتصادي و ايجاد نشاط همگاني با فعاليتهاي فرهنگي را از اهداف اصلي اين طرح برشمرد.
«ايماني خوشخو» در تشريح ديگر اهداف اين طرح گفت: ارتقاي سطح علمي و آشنايي جامعه دانشجويي و علاقهمندان با صنعت گردشگري به صورت علمي و مهارتي و همچنين آموزش کاستيهاي موجود در طبيعتگردي و اکوتوريسم ايران در جهت رفع اين کاستيها براي توسعه طبيعتگردي از ديگر اهداف اين طرح به شمار ميرود.
او ادامه داد: طرح «مدرسه پاييزي گردشگري با علم و فرهنگ» بر اساس نيازهاي موجود در گستره جامعه برنامهريزي شده است و دربرگيرنده سه رويکرد آموزشي، پژوهشي و فرهنگي است.
«ايماني خوشخو» با بيان اينکه آموزشهاي اين طرح بر 2 محور گردشگري فرهنگي و طبيعي استوار است، اظهار کرد: بر اساس اين محورها سرفصلهاي مفيدي به منظور آموزش و آشنايي با مباني علمي گردشگري در قالب کارگاههاي آموزشي در 12 روز طراحي و تدوين شده است.
او با اشاره به برگزاري مسابقه انيميشن با موضوع «گردشگري در ايران» در قالب اين طرح تصريح کرد: اين بخش با توجه به نياز جامعه به نشاط همگاني در هفته جهانگردي و با رويکرد فرهنگي و هنري طراحي و تدوين شده است.
او در تشريح محور پژوهشي اين طرح نيز يادآور شد: محور پژوهشي اين طرح با عنوان «پژوهشي در گردشگري اقتصادي» طراحي و تدوين شده است و مبتني بر دريافت جديدترين مقالات بخش گردشگري اقتصادي است.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي خاطرنشان کرد: طرح «پژوهشي در گردشگري اقتصادي» در دهه مبارک فجر برگزار ميشود و نتايج پژوهشهاي اقتصادي در حوزه گردشگري طي سميناري ارائه خواهد شد.
طرح «مدرسه پاييزي گردشگري با علم و فرهنگ» از سوي جهاد دانشگاهي علامه طباطبايي، دانشگاه علم و فرهنگ و با مشارکت سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از روز پنج مهرماه همزمان با روز جهاني جهانگردي آغاز ميشود و تا 17 مهرماه همزمان با ولادت حضرت امامرضا (ع) ادامه خواهد داشت.
/115
انتهای پیام/