«کامران سبزميداني» ادامه داد: در سال گذشته ميزان اعتبارات تجهيز کارگاههاي صنايعدستي 400 ميليون تومان بود که خوشبختانه اين اعتبارات در سال جاري با افزايش 500 ميليون توماني همراه شده است.
او تصريح کرد: به دليل ناهماهنگيهايي که در بهرهبرداري از اعتبارات سال گذشته وجود داشت، امسال با نظارتي ويژه اين بودجه مورد استفاده قرار ميگيرد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت افزود: از مدتي پيش نظارت بر فعاليت کارگاههاي تجهيز شده آغاز و تا به حال گروه کارشناسان و ناظران از کارگاههاي صنايعدستي استانهاي کردستان و کرمانشاه بازديد کردهاند.
«سبزميداني» با اشاره به اينکه بازديد از کارگاههاي 16 استان کشور سال 90 مدنظر اين معاونت است، اظهار داشت: نزديک به 20 کارگاه طي سفر به اين استانها مورد بازديد و نظارت قرار ميگيرد.
اين مقام مسوول تأکيد کرد: اين کارگاهها در استانهاي آذربايجان شرقي، گلستان، آذربايجان غربي، گلستان، اردبيل، کردستان، خراسان جنوبي، ايلام، بوشهر، سيستان و بلوچستان، گيلان، خوزستان، کرمان، هرمزگان، خراسان رضوي و يزد فعاليت ميکنند.
او در ادامه بيان داشت: بازديدهاي نظارتي از کارگاههاي صنايعدستي اين استانها بايد تا 10 اسفندماه 90 به اتمام رسد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايعدستي يادآور شد: کارگاههاي صنايعدستي استانهاي مختلف کشور امسال با اولويت رشتههاي در حال منسوخ و فراموشي صنايعدستي تجهيز ميشوند.
111/
انتهای پیام/