«ويدا توحدي» اضافه کرد: اين اقدام سبب ميشود تصميمگيران، سياستگذاران و برنامهريزان صنايعدستي به منظور بهبود روشها و نيل به اهداف و افزايش بازدهي به ياري اين معاونت بيايند.
او ادامه داد: به طور کلي هدف ارزيابي عملکرد کمک به تصميمگيري، بازنگري و بازخورد در سطوح مختلف اجراي طرح و برنامههاي حوزه صنايعدستي و تدوين طرح و برنامههاي جديد است.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت با اشاره به اينکه جهت بخشيدن به فعاليتهاي آتي با بهرهگيري از نتايج بررسيهاي مداوم و ايجاد زمينه مناسب براي تقدير از افرادي که کارايي بهتر و موثرتري در اجراي برنامهها دارند نيز در اهداف کلي ارزيابي عملکرد مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: کمک در ارزيابي و نظارت در روشهاي اجرايي، جلوگيري از تکرار انحرافات و رفع نقايص و ارائه راه حلهاي مناسب نيز در اهداف اصلي گنجانده شده است.
«توحدي» افزود: به نظر ميرسد اين اقدام در بهبود تصميمگيري در مورد حوزه و عمق فعاليتها، برنامهها و اهداف آينده معاونت، بهبود تخصيص منابع و استفاده بهينه از امکانات و منابع جهت اجراي برنامهها، ارتقاي پاسخگويي در مورد عملکرد برنامهها و ارتقاء توانمندي معاونت صنايعدستي کشور در ارائه کمي و کيفي خدمات و رقابتپذيري در فضاي ملي و بينالمللي تأثيرات بسزايي داشته باشد.
اين مقام مسوول در ادامه بيان داشت: نتايج حاصل از ارزيابي عملکرد به نظاممند کردن فعاليتها و اقدامات حوزههاي ستادي از طريق بازخوردهاي نتايج ارزيابي، تصحيح اهداف، سياستها، وظايف و برنامههاي حوزه ستادي با استفاده از نتايج به دست آمده از ارزيابي عملکرد و تدوين واقع بينانه آنها و تشويق استانهايي که عملکرد برتر داشتهاند با استفاده از ساز و کارهاي مختلف و مناسب کمک خواهد کرد.
111/
انتهای پیام/