«بهجت عباسي» افزود: استاندار همدان معتقد است لالجين ظرفيتهاي ويژهاي را براي گردشگري استان همدان رقم زده و از آنجايي که بسياري افراد همدان را به نام لالجين ميشناسند بايد به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد.
او با بيان اينکه شهر لالجين بر شهرت استان همدان افزوده است، گفت: در اين برنامه استاندار همدان خواستار تشکيل کارگروه مذکور با حضور مديران کل دستگاههاي اجرايي شد.
اين مقام مسوول با اشاره به اينکه گزارشات اين کارگروه از طريق معاونت سياسي به استاندار اعلام ميشود، تصريح کرد: لالجين به عنوان پايتخت سفال ايران شناخته شده و از قابليتهاي بسياري برخوردار است.
به گفته معاون صنايعدستي استان همدان نماينده مردم بهار در مجلس شوراي اسلامي نيز با حضور در برنامه عصر کاري و شب فرهنگي استانداري همدان پيشنهاد تبديل لالجين به شهرداري ويژه را ارائه کرد.
«عباسي» يادآور شد: تقسيم شهرک سفال سازان لالجين به دو بخش سنتي و صنعتي از ديگر پيشنهادات نماينده مردم بهار بود.
او تصريح کرد: نمايندگان شوراي شهر لالجين نيز مواردي از جمله بيمه تأمين اجتماعي هنرمندان سفال و سراميک، بازيافت زبالههاي سفال، ارائه تسهيلات ويژه براي گازرساني به کارگاههاي سفالگري، تشويق نخبگان، احداث پژوهشکده سفال، فعالسازي خوشه صنعتي سفال لالجين و پرداخت يارانه را مورد بررسي قرار دادند.
معاون صنايعدستي استان همدان در پايان خاطرنشان کرد: کارگروه ويژه رسيدگي به مشکلات لالجين به مدت يک سال فعال است و در صورت کسب نتايج ارزنده و مثبت مسير خود را ادامه خواهد داد.
112/
انتهای پیام/