او با بيان اينکه بازار گردشگري سلامت در مقايسه با انواع ديگر گردشگري با نرخ رشد بسيار بيشتري همراه است، خاطر نشان کرد: مصون ماندن گردشگري سلامت از پيامدهاي ويرانگر بحران اقتصادي جهان بر صنعت گردشگري نيز خود جذابيت اين نوع گردشگري را براي سياستگذاران اين عرصه افزايش داده است.
«شالبافيان» با اشاره به اينکه بالا بودن اين نرخ رشد موجب شده تا اين بازار به شدت رقابتي شود، اظهار داشت: در اين رقابت آسيا و منطقه خاورميانه جايگاهي ويژه دارند؛ ماهيت همين بازار به شدت رقابتي است که ايجاب ميکند در آيندهاي نزديک ورود کشورهاي جديد و معرفي خود به عنوان مقاصد گردشگري سلامت بسيار دشوار باشد.
عضو هيأت علمي دانشکده گردشگري دانشگاه سمنان در بخشي ديگر از سخنان خود وضعيت گردشگري سلامت در ايران را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران از جاذبههاي هر سه قسم گردشگري سلامت يعني درماني، تندرستي و پزشکي بهرهمند است، امري که کمتر در ميان ديگر رقباي ايران ديده ميشود و ميتواند تأثير بسزايي در حداکثر کردن ارزش بسته خدمتي ارائه شده به گردشگران داشته باشد.
او تصريح کرد: همچنين غني بودن ايران از حيث جاذبههاي فرهنگي، طبيعي و زيارتي فرصت بيبديلي را براي تزريق گردشگري سلامت با ديگر انواع گردشگري به وجود ميآورد.
خاطر نشان ميشود؛ «شالبافيان» در بخش پاياني سخنان خود به چالشهاي فراروي توسعه گردشگري سلامت پرداخت و با تشريح هر يک از آنها بر راهکارهاي موجود تأکيد کرد.
/117
انتهای پیام/