مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان البرز در آئين افتتاح اين نمايشگاه با اشاره به ظرفيت هاي اين استان در حوزه گردشگري تلاش هاي اين اداره کل را اقدامي در راستاي جهاني شدن استان البرز معرفي کرد.
«محمدرضا پوينده» ادامه داد: برگزاري تورهاي آشناسازي در استان، شرکت در 20 نمايشگاه داخلي و کسب مقام در اين نمايشگاه ها در مدت 9 ماه فعاليت اين اداره کل اقداماتي است که در راستاي معرفي هرچه بيشتر اين استان انجام شده و بيانگر عزم جدي مسوولان براي شناسايي البرز با هويتي مستقل است.
او سياست کلي اين اداره کل را فراهم کردن زمينه ارزان سازي سفر و توسعه کمي و کيفي سفرهاي ارزان براي تمام استان در تمام فصول سال عنوان کرد و گفت: اين سفرها بايد در خصوص کل مناطق استان اجرا شده و در طول سال ادامه داشته باشد.
«پوينده» با تاکيد بر لزوم مساعدت بانکها براي ارائه تسهيلات به متقاضيان سرمايه گذاري در استان متذکر شد: ميراث فرهنگي البرز تا کنون موفق شده بخشي از فرصتهاي شغلي در نظر گرفته شده را ايجاد کند و تلاش براي ايجاد فرصتهاي شغلي باقيمانده صورت مي گيرد.
استاندار البرز نيز در اين مراسم با اشاره به جايگاه صنعت گردشگري و اهميت آن در ايجاد اشتغال در سطح استان ارتقاي سطح فرهنگي و درآمدي جامعه را از اهداف استان اعلام کرد و گفت: 300 نقطه جذب گردشگري در استان شناسايي شده است که مي توان با توجه و سرمايه گذاري روي آنها از ميراث کشور پاسداري کرد.
«عيسي فرهادي» وجود جاده چالوس به عنوان چهارمين جاده زيباي جهان در استان البرز را نقطه قوتي براي گردشگري اين استان خواند و افزود: سالانه 20 ميليون گردشگر از اين جاده عبور مي کنند که براي اسکان و اقامت آنها بايد چاره اي انديشيده شود.
استاندار البرز در ادامه از اختصاص 700 ميليارد ريال تسهيلات بانکي به بخش صنايع دستي و اشتغال خانگي اين استان در سال جاري خبر داد و خاطرنشان کرد: با اختصاص اين اعتبار ميتوانيم تحولات اساسي را در بخش حمايت از مشاغل خانگي ايجاد کنيم.
«فرهادي» ادامه داد: براساس برآوردهاي انجام شده استان البرز داراي 300 مکان تاريخي ثبت شده است که در اين راستا يکي از مهمترين استانهاي مهم کشور به منظور جذب گردشگر است و با نگاه ويژه و خاص ميتوان تحولات اساسي را در حوزه گردشگري در اين استان شاهد بود.
نمايشگاه گردشگري و صنايع وابسته البرز از روز گذشته پنجم مهرماه در قالب 64 غرفه در محل کاروانسراي شاه عباسي کرج برپا شده است و تا 12 مهرماه ادامه دارد؛ برنامههايي از قبيل برنامههاي محلي و سنتي اقوام، اجراي موسيقي و نمايش پوششهاي محلي، برپايي سياه چادر توسط عشاير و ارائه غذاهاي محلي در حاشيه اين نمايشگاه به اجرا در مي آيد.
/115
انتهای پیام/