آميزش ميان فرهنگ‌ها مهمترين تأثير گردشگري است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس دانشگاه صنعتي شريف گفت: توسعه گردشگري با هدف دستيابي جايگاه شايسته در جذب گردشگر، رسيدن به اهداف ترسيم شده در اسناد بالادستي از جمله سند چشم‌انداز و برنامه‌هاي توسعه با ياري گرفتن از تمامي کارشناسان، متخصصان، ذينفعان و متوليان اين حوزه چشم‌انداز درازمدت اين همايش را رقم زده است.

او با اشاره بر شعار روز جهاني جهانگردي مبني بر « گردشگري پيوند دهنده فرهنگ‌ها»، بحث فرهنگي در حوزه گردشگري را مورد تأکيد قرار داد و اظهار داشت: کشوري همچون ايران،‌اقوام و فرهنگ‌هاي غني و متنوعي را در خود جاي داده است که همگي در توسعه اين صنعت تأثيرگذار هستند.

«روستا آزاد» افزود: ايران کشوري است که کاملاً پتانسيل تکه‌تکه شدن را دارد و بسياري از کشورها علاقه‌مند به اين موضوع هستند ولي خوشبختانه ارتباط فرهنگي، کشور را سراپا نگه داشته و ساليان دراز است که اقوام بسياري با گويش‌هاي مختلف به خوبي در کنار هم زندگي مي‌کنند.

رئيس دانشگاه صنعتي شريف با تکرار و تأکيد بر اين مهم که مهمترين تأثير گردشگري آميزش ميان فرهنگ‌ها و اقوام است، تصريح کرد: مردم کشور ما هر چه بيشتر با هم تعامل کنند زمينه براي تکه‌تکه شدن و تحقق اهداف بدخواهان از بين مي‌رود.

خاطر نشان مي‌شود؛ همايش ملي « مديريت و توسعه گردشگري»؛ چالش‌ها و راهکارها در محورهاي « سياستگذاري و مديريت گردشگري»، «محيط گردشگري»، «گردشگري، هتلداري و پذيرايي» و «گردشگري شهري» برگزار مي‌شود، «گردشگري سلامت و مزيت‌هاي رقابتي کشور» نيز محور جنبي اين همايش است.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139007064