او افزود: بي ترديد برگزاري جشنواره فرهنگي استانها از سوي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در نقاط مختلف پايتخت فرصتي فراهم ميآورد تا علاوه بر معرفي توانمنديهاي فرهنگي، گردشگري، صنايعدستي مناطق کشور، با برگزاري ويژه برنامههاي آييني، بومي موسيقي محلي و فولکور نشاط اسلامي را به نمايش گذاشته و مسووليت سنگين حفظ ميراثفرهنگي و معنوي را در نسل حاضر ايجاد کند.
«سعادتي» ادامه داد: بر همين اساس حضور در جشنوارهها و نمايشگاهها علاوه بر معرفي داشتههاي فرهنگي استان، فرصتي را براي استان مقصد به ويژه گروههاي فعال گردشگري، صنايعدستي و سوغات جهت ملاقات و مذاکره با همتايان خود در ديگر استانها فراهم ساخته تا از فرصت ايجاد شده براي تبليغ، بازاريابي و عمليات پيگيري، فروشهاي مستقيم با گروههاي اقتصادي مرتبط استفاده کنند.
استاندار گيلان با بيان اينکه همچنين امروز نمايشگاهها يکي از ابزارهاي موثر فروش و بازاريابي گردشگري و صنايع وابسته به آن به شمار ميآيند، يادآور شد: با نگاهي به برنامهها و عوامل مهم توسعه صنعت جهانگردي در کشورهاي موفق در مييابيم که شرکت در نمايشگاهها و سفر ، يکي از مهم ترين ابزارهاي تبليغاتي و بازاريابي است.
او افزود: سياستگذاري تبليغات گردشگري را ميتوان در زمينههايي چون جهانگردي، فرهنگي، تجاري، خدماتي، اقتصادي و ورزشي، تحقيقات و مسائل زيست محيطي و طبيعتگردي، همايش و کنفرانس در بخش نمايشگاهي و جشنوارهاي برنامهريزي کرد.
«سعادتي» متذکر شد: نداشتن نگرش علمي و تخصصي به بحث نمايشگاهها، سبب خواهد شد که نه تنها هيچگونه نتيجهاي از آن عايد شرکتکننده ميشود ، بلکه موجب ضرر و زيان مالي و زماني خواهد شد.
استاندار گيلان تصريح کرد: با توجه به تحقيقات صورت گرفته، برگزاري جشنوارهها و نمايشگاهها با نگرش علمي و شيوههاي مناسب در راستاي ارتقاي فرهنگ و توسعه صنعت گردشگري، بسيار ضروري و حائز اهميت بوده و نتايج حاصله زمينهساز ارتقاي فرهنگي و توسعه بازاريابي و جذب بيشتر گردشگران داخلي و خارجي خواهد بود.
/117
انتهای پیام/