ايجاد فضاهاي آموزشي براي تقويت صنعت گردشگري ضروري است

عضو هيات اجرايي نخستين همايش بين‌المللي «گردشگري و توسعه پايدار» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب تصريح کرد: با توجه به نظر سازمان جهاني جهانگردي، با استناد به اسناد فرادستي جمهوري اسلامي ايران و طبق برنامه پنج ساله توسعه کشور، براي رشد هر صنعت کاربردي که گردشگري نيز نوعي از آن است، بي‌شک ايجاد فضاهاي آموزشي و پژوهشي براي تقويت بنيان نيروي انساني متخصص لازم و ضروري است.

او افزود: اين همايش فرصتي براي تبادل نظر ميان متخصصان و انديشمندان گردشگري در داخل و خارج کشور و همچنين تقويت زيرساخت‌هاي علمي گردشگري در استان فارس به ويژه مرودشت به شمار مي‌رود.

«حکمت‌نيا» با اشاره به برگزاري اين همايش براي نخستين‌بار در سطح بين‌المللي اظهار کرد: اگرچه همايش‌هايي از اين قبيل در سطح کشور برگزار مي‌شود، اما حضور انديشمندان خارجي به ويژه نماينده سازمان جهاني جهانگردي در اين همايش فرصت مغتني بود که به غناي علمي آن افزود.

او با اشاره به ارائه حدود 200 مقاله علمي به اين همايش گفت: ارائه اين تعداد مقاله فرصت مغتنمي را براي بررسي راهکارهاي توسعه پايدار در حوزه‌هاي مختلف گردشگري از ژئوتوريسم گرفته تا طبيعت‌گردي، گردشگري درماني، گردشگري مذهبي و انواع مختلف گردشگري در اختيار مسوولان اجرايي قرار داد.

عضو هيات اجرايي نخستين همايش بين‌المللي گردشگري و توسعه پايدار ابراز اميدواري کرد ارائه اين مقالات دست‌يابي به راهکارهايي با هدف تقويت زيرساخت‌هاي اقتصادي در جلب و جذب گردشگر بين‌المللي را به دنبال داشته باشد.
/115


انتهای پیام/

کد خبر 1390071250