او با اشاره به اينکه از هنرمندان و صنعتگران 31 استان کشور براي حضور در اين گردهمايي با شکوه دعوت به عمل آمده، اظهار داشت: 210 غرفه براي نمايش جلوههاي ويژه صنايعدستي استانهاي سراسر کشور در نظر گرفته شده است.
معاون صنايعدستي اين استان اضافه کرد: يکصد غرفه از مجموع اين غرف براي نمايش آثار و توليدات صنايعدستي صنعتگران استان مرکزي در نظر گرفته شده است.
«کاظمي» افزود: در حدود 110 غرفه نيز مربوط به هنرمندان 31 استان و مابقي در اختيار توليدکنندگان صنايعدستي استان مرکزي قرار ميگيرد.
اين مقام مسوول با بيان اينکه همچنين فضايي براي اجراي زنده توليدات صنايعدستي در نظر گرفته ميشود، گفت: تلاش ميکنيم به ازاي هر استان يک غرفه به اجراي زنده آثار برتر اختصاص يابد.
او ادامه داد: 30 درصد غرفههاي استان مرکزي در اين نمايشگاه سراسري براي توليد زنده در نظر گرفته شده است.
معاون صنايعدستي استان مرکزي تصريح کرد: از مجموع 275 رشته صنايعدستي، 96 رشته در استان مرکزي فعال است که در اين نمايشگاه فرصتي براي نمايش و عرضه توليدات اين استان در رشتههايي چون گليمهاي ساده و نقش برجسته، جاجيمبافي، قلمزني مس، نگارگري و تذهيب، پيکره تراشي و مجسمهسازي، مشبک چوب، البسه محلي و سفال و سراميک به وجود ميآيد.
«کاظمي» بيان داشت: تجليل از صنعتگراني که در يک سال گذشته موفق به دريافت نشان برتري و کيفيت يونسکو شدهاند و هنرمنداني که موفق به اخذ درجه يک و دو هنري ارشاد شدهاند نيز در دستور کار قرار ميگيرد.
او يادآور شد: همچنين همزمان با برگزاري اين نمايشگاه، انواع موسيقي محلي و آييني استانهاي گيلان، لرستان، گلستان و مرکزي نواخته ميشود.
111/
انتهای پیام/