اين مقام مسوول افزود: از ويژه برنامههاي اين مراسم مي توان به برگزاري کارگاههاي آموزشي، آشنايي کودکان با طبيعت و محيط زيست، نقاشي و هنر خلاق،کارگاههاي قصه گويي ، آشنايي کودکان با فوايد زنبور عسل و زنبورداري و همچنين مشارکت کودکان در مديريت موزهها اشاره کرد.
«شريفي»از اقدامات خلاقانه اين بزرگداشت را مشارکت کودکان در مديريت موزهها عنوان کرد و گفت: در اين بزرگداشت طي اقدامي خلاقانه مسوولان موزه آموزشهاي لازم را در ارتباط با مراقبت و راهنمايي از موزه و موزه داري را به کودکان منتقل کرده و در نهايت، آنها در قالب «هميار موزه»راهنماي بازديد کنندگان مجموعه فرهنگي و تاريخي گلستان شدند.
به گفته اين مقام مسوول از جمله تاثيرات اين طرح ميتوان به فراگيري شيوه هاي مراقبت و نگهداري از موزه ها و آشنايي با موزه و موزه داري، تقويت حس همکاري و مسووليت پذيري در کودکان اشاره کرد.
او افزود: اين برنامهها زمينه لازم براي درک بهتر و واقعيتر جايگاه آثار فرهنگي و اهميت آنها در جامعه را براي کودکان فراهم آورده است.
مدير مجموعه فرهنگي و تاريخي گلستان ادامه داد: همچنين علاوه بر مراسم هاي يادشده، کاخ گلستان با همکاري انجمن يوزپلنگ ايراني بازي ها و سرگرمي هايي را نيز براي کودکان به اجرا درآورد و با اين شيوه دليل انقراض يوزپلنگ ايراني را براي کودکان شرح داده و آموزشهاي لازم را در خصوص چگونگي حفاظت از اين حيوانات ارائه کرده است.
/118
انتهای پیام/