آيت الله «دري نجف آبادي» خاطرنشان کرد: لازم است با توسعه بازارچههاي صنايعدستي در سطح استان مرکزي مکانهايي ايجاد شود تا هم مسافران و گردشگران با استفاده از اين فرصت از صنايعدستي بهرهمند شوند و هم شرايط خوبي براي فروش صنايعدستي به وجود آيد.
«محمد حسين فراهاني» مديرکل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي نيز دراين بازديد گفت: استان مرکزي از 76 رشته فعال صنايع دستي برخوردار است و تنوع اين همه رشته هنرهاي سنتي در ميان ديگر استانها کم نظير است.
او تصريح کرد: در اين نمايشگاه توليدات و آثار هنرمندان، صنعتگران و توانمنديهاي بانوان استان در رشتههاي منبت چوب، معرق چوب، گليمبافي، سفالگري، جاجيمبافي، سوزندوزي و ساير رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهي داشته است.
«فراهاني» خاطرنشان کرد: در اين نمايشگاه علاوه بر عرضه آثار هنرهاي دستي از سه هنرمند استان مرکزي که امسال مهر اصالت يونسکو دريافت کردهاند و سه هنرمند در رشتههاي طراحي سنتي فرش، پيکره تراشي و منبت که از شوراي ارزشيابي وزارت ارشاد درجه هنري دريافت کردهاند، تقدير شده است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي با بيان اينکه در نمايشگاه سراسري صنايع دستي، 31 استان کشور حضور دارند، بيان داشت: نهمين نمايشگاه سراسري هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با حضور 350 هنرمند در رشتههاي مختلف صنايعدستي برگزار شده است.
111/
انتهای پیام/