اين مقام مسؤول گفت: در اين فصل از کاوش که به احتمال زياد پس از رسيدن اعتبارات در آبان ماه انجام خواهد شد، ضلع غربي و بخشهاي ديگر که مدفون هستند از زير خاک خارج خواهد شد.
او با عنوان کردن اين موضوع که هر فصل از کاوش معمولا سه ماه زمان ميبرد، اظهار داشت: اين کاوش هم بستگي به اعتبار و وسعت و پهناي عمليات کاوش دارد.
«برشاهي» ضمن بيان اين موضوع که اعتبارات هنور ابلاغ نشده، اعتبار پيشبيني شده براي اين مرحله از حفاري را 2 ميليارد ريال اعلام کرد.
او ادامه داد: کاوشهاي باستان شناسي در اين معبد از سال 47 تا 54 توسط يک هيات ايراني به سرپرستي «سيفالله کامبخشفر» آغاز شد و بعد از دو سال وقفه با سرپرستي«مسعود آذرنوش» از سر گرفته شد که در اين مرحله از کاوش حفاري در خط راس(قسمت بالاي تپه) صورت گرفت، فصل بعدي کاوش هم بهوسيله «علي ولينوري» و فعاليتهاي باستانشناسي از سال 67 تا 71 با همکاري گروه ديگري باستانشناس انجام شد.
بناي معروف به نيايشگاه آناهيتا در مرکز شهر کنگاور و بر سر راه امروزي همدان – کرمانشاه واقع شدهاست. اين بنا بروي تپه طبيعي با حداکثر ارتفاع ۳۲ متر نسبت به زمينهاي اطراف ساخته شده است و در گوشه شمالغرب اين بنا امامزاده و مسجدي برپاست.
/110
انتهای پیام/