«يحيي نقيزاده محجوب» هدف از برگزاري جشنواره مذکور را شکرگذاري، توسعه و رونق گردشگري منطقه، معرفي محصولات متنوع زيتون و جايگاه زنجان در توليد اين محصول، معرفي شهرستان طارم و پديدههاي گردشگري طبيعي ذکر کرد و گفت: تمامي استانهاي سراسر کشور که در زمينه توليد زيتون فعال هستند در اين جشنواره حضور دارند.
او با اشاره به حضور فعال معاونت گردشگري ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدســتي و گــــردشگري استان زنجان در اين جشنواره با برپايي غرفه گردشگري، اجراي تورهاي گردشگري و توزيع اقلام تبليغاتي، تصريح کرد: طارم زنجان بيشترين ميزان توليد زيتون در سطح کشور را دارد و شيراز، گيلان، قزوين و کرمانشاه از ديگر توليدکنندگان زيتون در ايران هستند.
معرفي ظرفيتهاي گردشگري طارم به سرمايهگذاران
فرماندار طارم در ادامه، برگزاري جشنواره ملي زيتون را عاملي براي شناسايي و معرفي پتانسيلها، ظرفيتهاي کشاورزي و گردشگري اين شهرستان به سرمايهگذاران دانست و گفت: شهرستان طارم با توليد 40 هزار تن زيتون در سال جاري مقام نخست کشوري را داراست و به دليل ارگانيک بودن زيتونهاي توليدي کيفيت آنها بسيار مطلوب است.
«غلامحسين رجبي»، شکستن رکورد جهاني زيتون براي دومين سال پياپي در اين شهرستان با بيش از 28 تن در هکتار را از ديگر قابليتهاي کشاورزي شهرستان معرفي کرد و اظهار داشت: به دليل اقليم مناسب،حاصلخيزي خاک طارم، هرس، کوددهي و آبياري علمي و مشاوره با متخصصان کشاورزي حاصل شده است.
او عدم استقرار صنايع غذايي وابسته به زيتون در اين شهرستان و قيمت پايين زيتون در مقايسه با هزينههاي انجام شده را از نگرانيهاي اصلي زيتونکاران در سال جاري برشمرد و خواستار توجه بيشتر مسوولان به اين قشر شد.
/117
انتهای پیام/