«محمدحسين فراهاني» ادامه داد: بر مبناي اين تفاهمنامه طرفين به مبادله گردشگر، تبادل تجربه در زمينه مرمت بناهاي تاريخي و گسترش صدور صنايعدستي اقدام خواهند کرد.
او با بيان اينکه اين تفاهمنامه 2 طرف را براي فراهم آوردن تسهيلات ويژه براي شرکتهاي فعال در حوزه گردشگري که تمايل به برگزاري تورهاي ورودي و خروجي دارند، موظف ميکند، گفت: همچنين طرفين در زمينه حفاظت، نگهداري و بهرهبرداري مناسب از بناهاي تاريخي با تبادل اطلاعات و خدمات فني يکديگر را ياري خواهند کرد.
«فراهاني» افزود: با توجه به اين تفاهمنامه طرفين در زمينه حفاظت، نگهداري و بهرهبرداري مناسب از بناهاي تاريخي با تبادل اطلاعات و خدمات فني يکديگر را ياري خواهند کرد؛ همچنين تبادل استاد و کارشناس به منظور انتقال تجربيات در زمينه علوم باستانشناسي، گردشگري، صنايعدستي و زمينههاي مرتبط با يکديگر از ديگر مفاد اين تفاهمنامه است.
او گفت: توسعه کاربري فناوريهاي نوين در صنعت گردشگري از طريق تبادل اطلاعات با رعايت قوانين و مقررات عمومي کشور، آشنايي محققان و پژوهشگران با نحوه فعاليت، خدماتدهي و ظرفيتهاي طرف مقابل نسبت به برگزاري نمايشگاه در کشور طرف مقابل، معرفي جاذبههاي طرف مقابل به زبان کشور ميزبان و ساماندهي و برگزاري اجلاسهاي علمي مشترک در زمينه موضوعات مورد علاقه طرفين از ديگر مفاد اين تفاهمنامه است.
اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: با عقد قرارداد خواهرخواندگي، طرفين زمينههاي لازم را به منظور برگزاري هفتههاي فرهنگي توسط طرف مقابل به منظور معرفي ظرفيتها و قابليتهاي خود در زمينههاي مختلف فرهنگي، هنري، گردشگري و صنايعدستي فراهم خواهند آورد.
راهاندازي بازارچه دائمي صنايعدستي در کشور مقابل و فراهم آوردن زمينه حضور شرکتهاي علاقهمند به فعاليت در زمينههاي مختلف به ويژه در حوزه صنعت گردشگري با در نظر گرفتن تسهيلات ويژه از ديگر مفاد اين تفاهمنامه است که «فراهاني» به آن اشاره کرد.
او خاطرنشان کرد: بر مبناي اين تفاهمنامه طرفين مقدمات توسعه روابط ميان 2 کشور را فراهم ساخته و ضمن اطلاعرساني مناسب شرايط سرمايهگذاري بخش خصوصي را با برنامهريزي اصولي در ارتباط با معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري طرف مقابل فراهم خواهند کرد.
/115
انتهای پیام/