بنابراين گزارش همافزايي و همکاري در ارائه خدمات آموزشي، پژوهشي و فرهنگسازي صنايعدستي و فعاليتهاي وابسته به آن در جهت افزايش آگاهي و دانش جامعه با رويکرد ايجاد، حفظ، توسعه اشتغال و کارآفريني موضوع اصلي اين تفاهمنامه است.
تدوين و طراحي استاندارد شغلي صنايعدستي، کتابهاي فرهنگ ملي مشاغل، تدوين و طراحي استاندارد آموزشي مشاغل عرصه صنايعدستي، تهيه الگوها و طرحهاي کسب و کار رشتههاي مختلف صنايعدستي و ارائه آموزش تخصصي به مديران و کارشناسان ستادي و اجرايي صنايعدستي سراسر کشور زمينههاي اوليه همکاري را طبق اين تفاهمنامه تشکيل ميدهند.
همچنين اين دو بخش در زمينه ارائه کمکها و راهنماييهاي مشاورهاي به فعالان و علاقمندان به فعاليت در عرصه صنايعدستي، آموزشهاي مقدماتي و پيشرفته مهارتهاي کسب و کار و کارآفريني به فعالان اين عرصه، برگزاري سمينارها و همايشهاي کاربردي در سراسر کشور به منظور آشنايي آحاد جامعه با اهداف، مزايا، مراحل و شيوههاي ايجاد کسب و کار و پژوهش در مطالعات بازار و بازاريابي توليدات صنايعدستي کشور يکديگر را همراهي خواهند کرد.
اين گزارش حاکي از آن است که مشارکت در ساماندهي و ايجاد مشاغل خانگي صنايعدستي، راهاندازي يک سامانه کارآمد و جامع حمايت از فعالان اين عرصه و تهيه و جمع آوري آمار اشتغال فعالان حوزه صنايعدستي در سايه همکاري معاونت صنايعدستي و موسسه کار و تأمين اجتماعي اتفاق ميافتد.
معاونت صنايعدستي و موسسه کار و تأمين اجتماعي متعهد به اجرايي شدن برنامههاي پيشبيني شده به تدريج براساس اولويت فعاليتها از طريق انعقاد قراردادهاي جداگانه و شرح خدمات مشخص، تأمين اعتبار، منابع مالي و تخصيص امکانات لازم براي هريک از قردادهاي اجرايي مشترک موضوع اين تفاهمنامه براساس توافق طرفين شدهاند.
اين تفاهمنامه در 2 نسخه و 5 ماده به امضاي «اسفنديار حيدري پور» سرپرست معاونت صنايعدستي کشور و «محمدرضا سپهري» رئيس موسسه کار و تأمين اجتماعي رسيد.
گفتني است موسسه کار و تأمين اجتماعي با 48 سال سابقه و با دريافت مجوز از مجلس در سال 1342، فعاليت خود را زير نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي پيگيري ميکند.
111/
انتهای پیام/