«محمدعلي توحيدينيا» گفت: از بندهاي اين تفاهمنامه برگزاري کارگاههاي آموزشي طبخ غذاهاي سنتي و بومي استان است که اين دوره آموزشي براي سفرهخانهدارها، رستورانداران و کارکنان هتلها که با آشپزي بومي استان بيگانه هستند برگزار ميشود.
او تصريح کرد: از آنجا که غذاهاي سنتي هرمزگان تلفيقي از غذاهاي بنگلادشي، هندي، عربي و جنوب کشور است، به اين منظور از اساتيد با تجربه و صاحبنام در اين حوزه استفاده ميشود.
«توحيدينيا» گفت: اين دورههاي آموزشي در 2 بخش آموزش مقدماتي و پيشرفته برگزار ميشود و به شرکتکنندگان در اين دورهها مدرک پايان دوره ارائه خواهد شد.
اين مقام مسوول در ميراثفرهنگي استان هرمزگان خاطرنشان کرد: به دنبال اين تفاهمنامه دورههاي آموزشي مديران فني دفاتر خدمات مسافرتي استان نيز برگزار شد؛ همچنين دوره آموزش راهنمايان گردشگري در حال برگزاري است.
/115
انتهای پیام/