معرفي مناطق عملياتي در کانون توجه ميراث‌فرهنگي استان ايلام

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان ايلام در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، اظهار داشت: از ديگر اهداف اين اداره‌کل به منظور ارايه خدمات مي‌توان به ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، بازگويي خاطرات رزمندگان و شهداي هشت سال دفاع مقدس به ‌نسل جوان اشاره کرد.

«مسعود اسکندري» با بيان اينکه تا کنون يک ميليارد تومان اعتبار براي توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري در اردوگاه‌هاي راهيان‌نور از سوي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان اختصاص يافته است، تصريح کرد: براي ارايه خدمات روزانه به يک‌هزار و 500 نفر از کاروان‌هاي راهيان‌نور آمادگي کامل داريم.

او با اشاره به اينکه پيش‌بيني شده بود امسال ۴۰ هزار نفر از مناطق عملياتي استان‌هاي ايلام و کرمانشاه ديدن مي‌کنند، افزود: ساخت 2 خوابگاه برادران و خواهران و همچنين يادمان شهيد گمنام در اين استان از جمله اقدامات سازمان ميراث فرهنگي‌ ايلام براي ارائه خدمات بيشتر به اين کاروان‌ها است.

«اسکندري»،‌ مناطق عملياتي قلاويزان مهران، ميمک، صالح‌آباد، شرهاني دهلران، دشت‌عباس، فکه و عين خوش، بانروشان، سنگرصدام و نقطه ايثار را از مهم‌ترين يادمان‌هاي دوران دفاع مقدس در استان ايلام معرفي کرد و گفت: سنگر صدام يکي از مکان‌هاي دوران دفاع مقدس در استان ايلام است که سال گذشته بيشترين بازديدکننده را به خود اختصاص داده است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان ايلام با اشاره به اينکه استان ايلام در مجموع 430 کيلومتر مرز مشترک با کشور عراق داشته که در دوران دفاع مقدس مورد هجوم وحشيانه دشمنان بعثي قرار گرفته است، گفت: «طي هشت سال دوران دفاع مقدس مردم اين استان افزون بر اهداي 3 هزار شهيد، مکان‌هاي اين استان نيز به عنوان يادمان دوران دفاع مقدس باقي ماند.
/117




انتهای پیام/

کد خبر 139008062