او از آثار معنوي ملموس و غيرملموس به عنوان بخشي از فولکلور، آداب و سنن، ارزشها و هنجارهاي فرهنگي ملت با عزت ايران ياد و خاطرنشان کرد: مسوولان و دست اندرکاران امر درتلاش هستند تا با حضور هرچه بيشتر و پررنگ تر خود درعرصههاي بين المللي از جمله يونسکو ، ميراث گهربار و گرانقدر فرهنگي و معنوي کشورمان را به جهانيان بشناسانند.
«احمدزاده»، همچنين با اشاره به سي و ششمين اجلاس دوسالانه عمومي يونسکو در مقر دايمي آن در پاريس اظهارداشت: حضور در اين اجلاس و مشارکت نمايندگان کشورمان در کميتههاي تخصصي، امکان ميدهد تا بستر و زمينههاي لازم براي معرفي فرهنگ و تمدن مادي و معنوي جمهوري اسلامي از طريق ثبت جهاني بيشتري از کشورمان فراهم شود.
معاون رئيس جمهور با اشاره به ضرورت حضور پررنگ فرهنگي ايران در خارج از کشور نيز تاکيد کرد: جمهوري اسلامي طي سنوات پس از انقلاب شکوهمند اسلامي همواره حضوري جدي در عرصههاي مختلف بويژه فرهنگي و هنري داشته است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي در زمينه شرايط گردشگري کشورمان و وضعيت گردشگران ورودي از مبدا خارج از کشور نيز گفت: آمارها نشان ميدهد که گردشگري جمهوري اسلامي از متوسط رشد جهاني برخوردار بوده و اين بدين معناست که برغم تحريمهاي اعمالي غيرمنصفانه کشورهاي غربي، خوشبختانه ايران همچنان به عنوان بخش مهمي از حوزه فرهنگ و تمدن جهاني مورد استقبال همه ملتهاي دنيا قرار دارد.
او صنعت گردشگري کشورمان را رو به رشد دانسته و افزود: ميانگين گردشگران ورودي طي سنوات اخير به کشور از رشدي سه برابر برخوردار بوده است.
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي عصر جمعه به همراه تني چند از معاونين خود درسازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور وارد پاريس شد.
او قراراست در جريان اقامت خود در پاريس در حاشيه سي و ششمين اجلاس دوسالانه يونسکو ، با تني چند از وزرا و نمايندگان کشورها در زمينه مسايل مورد علاقه ديدار و گفت و گو کند.
/104
انتهای پیام/