گفتني است،کتابخانه و مرکز اسناد بنياد ايرانشناسي بهعنوان گنجينه معنوي بنياد با هدف گسترش مرزهاي دانش و اطلاعات در حوزه ايرانشناسي، معرفي و حفظ پيشينة تاريخي، ادبي، فرهنگي و علمي ايران و ايرانيان، گردآوري، سازماندهي و نگهداري مراجع و منابع ايرانشناسي، ايجاد فضاي مناسب جهت مطالعه و پژوهش، ارائة خدمات کتابخانهاي به کاربران از سال 1380 در مساحتي بالغ بر 1700 متر مربع آغاز به کار کرده است.
به گزارش ميراث آريا به دليل گستردگي اطلاعات، مدارک و اسناد در مناطق مختلف ايران و لزوم فراهمآوري تسهيلات پژوهشي و ارائة خدمات علمي و فرهنگي به فرهيختگان، پژوهشگران و علاقهمندان به مباحث ايرانشناسي؛ کتابخانة تخصصي و دانشگاهي بنياد ايرانشناسي به گردآوري مجموعهاي غني از کلية مدارک مکتوب و غيرمکتوب با موضوع ايران و ايرانشناسي همت گمارده است.
يادآور ميشود، شعب دوازدهگانة بنياد ايرانشناسي در استانهاي آذربايجانهاي شرقي و غربي، اردبيل، ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري، سيستان و بلوچستان، قزوين، کهگيلويه و بويراحمد، لرستان، مرکزي و يزد، هريک به طور مجزا داراي کتابخانة تخصصي مربوط به شناخت مباحث ايران است.
از علاقهمندان به بازديد از کتابخانه و بهرهمندي از خدمات تخصصي کتابخانة بنياد ايرانشناسي و نيز بازديد از ساير مجموعههاي نمايشگاهي بنياد ايرانشناسي دعوت به عمل ميآيد تا جهت هماهنگي با روابط عمومي بنياد ايرانشناسي با شمارههاي 88608802 و88608812 تماس حاصل کنند. گفتني است بنياد ايرانشناسي در خيابان شيخ بهايي جنوبي، خيابان ايرانشناسي (64 غربي)، واقع شده است.
/110
انتهای پیام/