احياي قابليت‌هاي گردشگري، گردشگري زمستانه را در همدان نهادينه مي‌کند

مديرکل ميراث‌فرهنگي همدان در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب تصريح کرد: قابليت‌هاي گردشگري و جاذبه‌هاي طبيعي از فرصت‌هايي است که در هر فصل مي‌تواند پايدار و ماندگار باشد. مي‌توان با برنامه‌ريزي و مديريت رونق گردشگري را در ايام غير پيک برنامه‌ريزي‌ و سرمايه‌گذاران را به سرمايه‌گذاري در اين مناطق ترغيب کرد.

بيات با بيان اين که معرفي جاذبه‌هاي گردشگري در هر فصلي امکان‌پذير است، افزود: همدان با دارا بودن آثاري طبيعي هم‌چون غار عليصدر مي‌تواند همواره مورد انتخاب گردشگران متعدد در فصل زمستان قرار بگيرد.

او اضافه کرد: اين غار با دماي ثابت 14 درجه سانتيگراد و برخورداري از هواي مطبوع همواره پذيراي گردشگران است؛ به‌گونه‌اي که دماي 40درجه تابستان و دماي زير صفر زمستان پس از ورود به غار به 14 درجه تبديل مي‌شود.

بيات خاطرنشان کرد: اين فرصتي براي ترغيب برنامه‌ريزان سفر و سرمايه‌گذاران است تا با محور قراردادن چنين جاذبه‌هايي بسته‌هاي سفر و گردشگري همدان را طراحي کنند.

او از تله‌کابين گنجنامه به‌عنوان ديگر ظرفيت استان نام برد و گفت: مجموعه ورزشي و تفريحي گنجنامه از ديگر مواردي است که مي‌تواند دامنه‌هاي برف‌‌گرفته الوند را به جاذبه‌اي بي‌بديل تبديل کند و گردشگران با تسهيلاتي که در اين منطقه ايجاد شده جذب استان شوند.

اين مقام مسوول يادآور شد: در صورتي‌ که مقدمات سفر در فصل زمستان فراهم شود، مردم براي سفر به استان‌هاي داراي ظرفيت گردشگري در اين فصل ترغيب مي‌شوند.

او افزود: وجود زيرساخت‌هاي موثر در برنامه‌ريزي برنامه‌ريزان سفر، مديريت فعالان گردشگري و آماده بودن شرايط براي ماندگاري مسافر در فصل‌هاي سرد سال از عواملي است که مي‌تواند همدان را به قطب گردشگري زمستاني در کشور تبديل کند.

مديرکل ميراث‌فرهنگي همدان گفت: پيست اسکي همدان، برگزاري مسابقات ساخت مجسمه‌هاي برفي و جشنواره‌هايي از اين دست چنانچه احيا شود انگيزه‌اي براي ماندگاري گردشگر خواهد بود.

بيات با بيان اين که جذب گردشگر در عرصه ملي و بين‌المللي با تبليغات و اطلاع‌رساني گسترده امکان‌پذير مي‌شود، خاطرنشان کرد: با تبليغات و اطلاع‌رساني گردشگري زمستاني مي‌توان همدان را يک قطب قوي گردشگري معرفي کرد.
/115






انتهای پیام/

کد خبر 139008156