وي افزود: يکي از گروههاي هنرمندان صنايعدستي کشور قاليبافان هستند که اين قشر مورد توجه دولت هستند و آنها نيز تحت پوشش خدمات بيمهاي قرار خواهند گرفت.
دکتر احمدزاده در پاسخ به پرسشي در ارتباط با جذب سرمايهگذار در پروژههاي گردشگري و ميراثفرهنگي استان چهارمحال و بختياري گفت: يکي از اقدامات مهمي که در کشور و خصوصاً استان چهارمحال و بختياري بايد صورت گيرد رفع موانع سرمايهگذاري و تشويق سرمايهگذاران داخلي و خارجي است. در همين رابطه در سفر به استان چهارمحال و بختياري با سرمايهگذاران اين استان از نزديک ديدار و در جلسهاي که برگزار شد به جمعبنديهاي مناسبي در زمينه رفع موانع سرمايهگذاري رسيديم.
وي خاطرنشان کرد: در اين رابطه استانداري، بانکها و ساير نهادهاي ذيربط بايد با سازمان ميراثفرهنگي همکاري کنند چرا که اکوتوريسم استان چهارمحال و بختياري يکي از ممتازترين مناطق اکوتوريسمي کشور است که ميتوان با جذب سرمايهگذار ميزان ورود گردشگر به استان را افزايش داد.
معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در ادامه و در پاسخ به پرسش يکي ديگر از خبرنگاران در زمينه جذب گردشگر ورزشي نيز گفت: يکي از مهمترين مزيتهاي استان چهارمحال و بختياري وجود کوههاي سر به فلک کشيده و پوشيده از برف است که در زمستان و تابستان ميزبان علاقهمندان به ورزشي اسکي است. از اينرو با برنامهريزيهاي صحيح و همچنين جذب سرمايهگذار ميتوان مناطق کوهستاني اين استان از جمله کوهرنگ را به يک مکان جذاب براي علاقهمندان به رشته ورزشي اسکي تبديل کرد؛ زيرا قابليتهاي استان به نحوي است که حتي در گرماي تابستان نيز ورزشکاران ميتوانند بر روي کوههاي اين استان به ورزش اسکي بپردازند.
دکتر احمدزاده در بخش ديگري از اظهاراتش با اشاره به افتتاح بازارچه صنايعدستي شهرستان بروجن تصريح کرد: اين بازارچه با سرمايهگذاري بيش از يک ميليارد تومان تأسيس شده که ميتواند عامل مهمي در جذب گردشگر در اين شهرستان باشد.
وي خاطرنشان کرد: استان چهارمحال و بختياري و به خصوص شهرستان بروجن در حوزه صنايعدستي داراي قابليت بالقوهاي است و اين ظرفيت وجود دارد که اين استان به قطب صنايعدستي کشور تبديل شود.
انتهای پیام/