«حسنعلي شهرکي» با اشاره به اين که نمايشگاه مذکور در قالب 160 غرفه داير شده، افزود: 120 غرفه اين استان در اختيار هنرمندان 30 استان کشور است و 40 غرفه ديگر را صنعتگران برجسته سيستان و بلوچستان به خود اختصاص دادهاند.
وي افزود: اين استان هنرهاي سنتي و صنايعدستي بينظيري دارد و نگاهي به گذشته سيستان و بلوچستان خبر از اصالت چند هزار ساله برخي از رشتههاي صنايعدستي در اين سرزمين کهن ميدهد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري سيستان و بلوچستان با بيان اين که پنجمين نمايشگاه سراسري صنايعدستي قربان تا غدير از 19 تا 24 آبان ماه با حضور هنرمندان سراسر کشور برپا است، اضافه کرد: نمايشگاه مذکور در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي اين استان داير شده است.
به گفته وي هنرمندان استان ميزبان توليدات خود را در رشتههاي بومي و رايج، درحال منسوخ و نيز رشتههاي احياء شده را در اين نمايشگاه عرضه کردهاند.
استاندار سيستان و بلوچستان نيز با حضور در آيين گشايش پنجمين نمايشگاه سراسري صنايعدستي قربان تا غدير اظهار داشت: قطب اصلي توليد صنايعدستي در اين استان را زنان تشکيل ميدهند.
به گزارش ميراث آريا «علي محمد آزاد» يادآور شد: بسياري از زنان و دختران اين استان از دوران کودکي با سوزندوزي آشنا شده و تا دوران سالخوردگي فعاليت خود را در اين رشته هنري ارزشمند ادامه ميدهند.
اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: اميد است با برپايي چنين نمايشگاههايي زمينه فروش و معرفي بيشتر توليدات فاخر هنرمندان اين استان محروم فراهم شود.
112/
انتهای پیام/