وي نشان مرغوبيت صنايعدستي را برترين برنامه يونسکو براي حمايت از خالقان صنايعدستي عنوان کرد و گفت: اين نشان به دنبال تشويق هنرمندان و صنعتگران براي ساخت و توليد صنايعدستي با استفاده از مهارتها، نقوش و موضوعات سنتي به شکل نوآورانه است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان با تأکيد بر اينکه با روش فوق ميتوان از تداوم و پايداري سنتها و مهارتها اطمينان حاصل کرد، اظهار داشت: نشان مرغوبيت صنايعدستي يونسکو به نوعي جواز اصالت يک کالا محسوب ميشود.
«محمدي» تأکيد کرد: صنايعدستي بيانگر وضعيت هنر و صنعت مردم يک سرزمين به شمار مي آيد و با ارزشترين اثر هنري ساخته دست انسان است که استعداد و ذوق سازنده را نشان ميدهد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي با اشاره به جايگاه و ارزش صنايعدستي ملل مختلف و لزوم حفظ آن گفت: صنايعدستي نقش بسزايي در شکل گيري هويت فرهنگي و هنري مردم يک کشور دارد.
وي خاطرنشان کرد: نشان مرغوبيت صنايعدستي يونسکو هر دو سال يکبار به آثاري تعلق ميگيرد که بر اساس معيارهاي تعريف شده توليد ميشوند.
اين مقام مسوول يادآور شد: هنرمندان متقاضي آذربايجان شرقي ميتوانند براي دريافت فرمهاي شرکت در برنامه نشان ملي مرغوبيت صنايعدستي و کسب اطلاعات بيشتر به معاونت صنايعدستي استان به نشاني تبريز، خيابان امام خميني(ره)، نبش خيابان شهيد جديري، ساختمان شماره دو مراجعه کنند.
111/
انتهای پیام/