وي تشريح کرد: ساخت مجتمع خدماتي، رفاهي و تفريحي با مبلغ 300 ميليارد ريال، بيشترين حجم سرمايهگذاري را در بين موارد امضا شده در بر ميگيرد.
محمدي افزود: ساخت مجتمع چند منظوره خدمات گردشگري شامل يک هتل 4 ستاره، هتل و مجموعه امکانات گردشگري اهر و تالار و اقامتگاه گردشگري به ترتيب با مبالغ 140 ميليارد ريال، 20 ميليارد ريال و 12 ميليارد ريال ديگر موارد اين تفاهمنامه براي سرمايهگذاري را شامل ميشوند.
رئيس ستاد تسهيلات سفر استان خاطرنشان کرد: همچنين کاروانسراي شاهعباسي گويجهبل که از آثار به جاي مانده از دوره صفويه است با 40 ميليارد ريال سرمايهگذاري به مجتمع رفاهي، خدماتي، گردشگري و پذيرايي تبديل خواهد شد.
محمدي تاکيد کرد: اين کاروانسراي زيبا و منحصر به فرد با اتاقهاي آجري و معماري زيبا در مسير جاده اهر ـ تبريز و گردنه گويجهبل واقع شده و داراي يک سالن بزرگ و غرفههاي متعدد است.
وي تصريح کرد: بخش خصوصي طي سالهاي اخير به صورت جدي در ايجاد زيرساختها و امکانات رفاهي در مناطق نمونه گردشگري وارد شده است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان وجود اماکن تاريخي و طبيعت زيباي اهر را از مهمترين مزيتهاي سرمايهگذاري در اين شهرستان عنوان کرد و گفت: معرفي شايسته و مناسب توانمنديهاي اين منطقه در جذب هر چه بيشتر سرمايهگذاري موثر است.
محمدي يادآور شد: بقعه شيخ شهابالدين اهري، مسجدجامع اهر، بازار سرپوشيده اهر، کاروانسراي شاهعباسي، پارک جنگلي فندقلو، خانه دکتر قاسمخاناهري و سد ستارخان اهر از جاذبههاي طبيعي و تاريخي گردشگري اين شهرستان به شمار ميروند.
وي تاکيد کرد: با توجه به سرمايهگذاري در صنعت گردشگري و ايجاد مراکز اقامتي، نمايشگاههاي دايمي صنايعدستي و ورني، موزه مردمشناسي و مجتمعهاي بينراهي، توسعه سرمايهگذاري در صنايعدستي اين منطقه دو چندان شده که زمينهساز اشتغال و سرمايهگذاري در صنعت گردشگري اين شهرستان خواهد بود.
گفتني است، همايش فرصتهاي سرمايهگذاري شهرستان اهر با مسووليت فرمانداري اهر و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامي و همکاري ادارهها و نهادها و اهريهاي مقيم تهران و مرکز استان و با حضور ميهمانان کشوري و مسوولان استاني در محل دانشگاه آزاد اسلامي اهر برگزار شد.
/115
انتهای پیام/