وي با اشاره به اين که سومين سفر استاني هيات دولت و رئيسجمهور به استان مصوبات فرهنگي را به دنبال داشت و در چهارمين سفر استاني بررسي مصوبات پيشين مقرر شده است، خاطرنشان کرد: 10درصد مناطق نمونه گردشگري استان مازندران در کوهستان، 7درصد در جنگل و 3درصد در سواحل قرار دارد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان مازندران با بيان اين که ايجاد زيرساختهاي گردشگري بر اساس قانون و برنامههاي تدوين شده براي رسيدن به سند چشمانداز در تعهد دولت است، تصريح کرد: دولت با اجراي زيرساختها و ايجاد زمينه براي اجراي طرحهاي گردشگري توسط سرمايهگذار، به صنعت گردشگري توجه ويژهاي کرده است.
محمدپور، شهرستان سوادکوه را صاحب بيشترين منطقه نمونه گردشگري در کشور معرفي کرد و با اشاره به اين که دولت در دو سفر نخست خود به مازندران توسعه 12 منطقه نمونه گردشگري در اين شهرستان را به تصويب رساند، به ميراثآريا گفت: زيرساخت مناطق نمونه گردشگري شهرستانهايي توسعه مييابد که سرمايهگذار آن مشخص شده باشد.
مديرکل ميراثفرهنگي استان مازندران تصريح کرد: بايد تمامي مولفههاي توسعه گردشگري از جمله جذب سرمايهگذار بيشتر براي احداث تاسيسات گردشگري؛ آموزش کارکنان شاغل در بخش گردشگري و مردم؛ فرهنگسازي؛ تبليغات؛ توسعه حملونقل جادهاي، ريلي و هوايي؛ سلامت و ايمني راهها و جادههاي کشور فراهم شود و از امکانات موجود براي خدمترساني بهتر به نحو مطلوب استفاده شود.
وي با اشاره به اين که برنامهريزي در زمينه اسکان گردشگران منوط به جذب سرمايهگذار در بخش گردشگري است، گفت: خوشبختانه طرحهاي بزرگي در زمينه احداث هتل، متل و مهمانپذير در دست اجراست که طي سالهاي آتي به ظرفيت اقامتي استان افزوده ميشوند.
/117
انتهای پیام/