صدور مجوز براي اکتشافات در ينگه‌ امام ساوجبلاغ

«ابولفضل بيدي» در گفت‌وگو با ميراث آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: کاروانسراي ينگه امام، يکي از بزرگ‌ترين آثار به‌جا مانده از دوران صفوي است که در کنار دروازه ورودي شهر 7هزار ساله ساوجبلاغ قرار دارد. اکنون از 4 ضلع کاروانسراي ينگه امام، تنها ضلع شرقي آن، وضعيت اصلي خود را حفظ کرده است و تلاش مي‌کنيم در حد امکان به مرمت و بازسازي آن بپردازيم.

وي تصريح کرد: با توجه به صدور مجوز از سوي پژوهشکده باستان‌شناسي درصدد اجراي فاز دوم اين اکتشاف هستيم، اما بارندگي و به‌خصوص شدت يافتن آن طي چند روز گذشته، اجراي اين پرو‍‍‍ژه را به تاخير انداخته است.

به گزارش ميراث آريا، معاون ميراث‌فرهنگي استان البرز ادامه داد: اگر چه ‌اکنون به دليل شرايط نامناسب آب و هوايي انجام عمليات متوقف شده است ولي بلافاصله پس از پايان بارندگي‌ها عمليات اکتشاف را آغاز خواهيم کرد.

وي در ادامه به اهميت محوطه تاريخي ينگه امام اشاره کرد و افزود: اين کاروانسرا، تپه تاريخي مجاور آن و بناي امامزاده ينگه، از آخرين آثار باقي‌مانده از روستاي تاريخي ينگه امام محسوب مي‌شوند؛ روستايي که به علت ورود يکي از نوادگان امام موسي کاظم(ع) و شهادت ايشان در اين مکان، نام قديمي آن تغيير کرده و ينگه امام نام گرفته است.
102

انتهای پیام/

کد خبر 1390083048