وي با بيان اينکه مطالعات طرح جامع منطقه نمونه گردشگري ايران توسعه انجام و در کارگروه گردشگري به تصويب رسيده است، گفت: اين پروژه در بردارنده يک هتل 5 ستاره و مجهز به پيشرفتهترين پيست اسبدواني، مرکز سوارکاري، باشگاه آموزش سوارکاري، مجموعههاي پرورش و تربيت اسب همراه با بخشهاي تجاري و تفريحي است.
پوينده از پارک آبي، امکانات پاتيناژ، زمين چوگان، زمين گلف، بازارهاي سنتي، امکانات ورزشي، دهکده سلامت، مرکز فرهنگي – آموزشي، مراکز اقامتي ويلايي، رستورانها و فضاهاي اداري براساس استانداردهاي بينالمللي به عنوان ديگر تاسيسات قابل اجرا با توجه به مطالعات جامع انجام شده در اين منطقه نام برد.
وي با بيان اينکه پروژه منطقه نمونه گردشگري شهر تفريحات در دو فاز اجرايي تعريف شده است، گفت: در فاز نخست اين پروژه ساخت تمامي تسهيلات و امکانات مذکور تعريف شده است.
به گفته پوينده سطح ايجاد اشتغال مستقيم پروژه طبق محاسبات انجام شده بيش از 38 هزار و 124 نفر است، در حالي که اثرات اشتغالزايي غيرمستقيم آن چه در نواحي اطراف و چه در سطح ملي تا چندين برابر اين رقم خواهد بود.
مديرکل ميراثفرهنگي استان البرز با اشاره به پيشرفت فيزيکي تاسيسات قابل اجرا در اين منطقه گفت: در اين پروژه ساخت هتل، هتل آپارتمان، ويلا، رستوران، فضاي روباز ورزشي و فضاهاي ورزشي سرپوشيده هريک 20 درصد پيشرفت فيزيکي داشتهاند.
وي اضافه کرد: همچنين محل پذيرايي و اقامت ميهمانان ويژه و تسطيح و ديوارکشي مجموعه به ميزان 100 درصد انجام شده است. اجراي شبکه آب داخلي با 12 درصد و محوطهسازي و اجراي شبکه معابر نيز هريک 10 درصد پيشرفت داشته است.
پوينده اضافه کرد: با اجراي منطقه نمونه گردشگري ايران توسعه با عنوان شهر تفريحات در فاز اول 5 ميليون نفر و در فاز دوم 12 ميليون نفر گردشگر داخلي و خارجي ميتوانند به طور سالانه از آن بازديد کنند.
وي با بيان اينکه پس از اجراي فاز اول پروژه ظرفيت اقامتي آن بيش از 300 هزار نفر در سال خواهد بود، متذکر شد: با اجراي فاز دوم و تکميل شدن پروژه ظرفيت اقامتي مجموعه به 7 ميليون و 400 هزار نفر در سال خواهد رسيد.
/115
انتهای پیام/