راه‌اندازي شرکت صادرات صنايع‌دستي در مازندران

به گزارش ميراث آريا (chtn)، معاون صنايع‌دستي مازندران در کميته تخصصي پايش توسعه صادرات استان که به ميزباني اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران تشکيل شد، گفت: افزايش توليدات صنايع‌دستي و نبود بازار مناسب براي فروش محصولات از مشکلات عديده هنرمندان است.

«رحمت عليزاده» اجرايي شدن طرح مشاغل خانگي و بيمه هنرمندان را دليل تمايل صنعتگران به توليد بيشتر محصولات دانست و گفت: در حال حاضر ايجاد شرکتي براي صادرات صنايع‌دستي ضروري به نظر مي‌رسد.

وي در اين نشست از ورود کالاهاي صنايع‌دستي بي‌کيفيت خارجي انتقاد کرد و افزود: اين موضوع مهم بايد در کارگروه توسعه صادرات حل شود.

معاون صنايع‌دستي مازندران همچنين ضمن تاکيد بر راه‌اندازي نمايشگاه دائمي گردشگري و صنايع‌دستي در چند شهر اين استان بيان داشت: ايجاد شهرک و بازارچه‌هاي صنايع‌دستي از مصوبات سفر دوم هيات دولت به استان است که در کارگروه توسعه صادرات مازندران پيگيري مي‌شود.

وي افزود: اميد است با حمايت سازمان آموزش و پرورش براي فرهنگ‌سازي و آشنايي دانش‌آموزان با ميراث‌فرهنگي،صنايع‌دستي و گردشگري واحدهايي در اين باره به دروس آن‌ها اضافه شود.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران گفت: توجه به موسيقي محلي به عنوان يکي از جذاب‌ترين قابليت‌هاي بومي و تبديل بناهاي تاريخي به واحدهاي اقامتي و پذيرايي مي‌تواند چهره گردشگري استان را دگرگون کند.

به گزارش ميراث آريا، عليزاده در اين جلسه يادآور شد: با تبديل اردوهاي دانش‌آموزي به تورهاي گردشگري مي‌توان زمينه‌هاي فرهنگي گردشگرپذيري را فراهم کرد.

وي از تبليغات به عنوان يکي از موضوعات مهم در توسعه گردشگري ياد کرد و اظهار داشت: از کارگروه توسعه صادرات استان مي‌خواهيم تخصيص اعتباري ويژه براي تبليغات در زمينه گردشگري و صنايع‌دستي را در دستور کار خود قرار دهد.
112/



انتهای پیام/

کد خبر 1390090546