وي افزود: آثاري که در اين دوره از داوريها مورد بررسي قرار گرفت توسط 99 هنرمند از استانهاي آذربايجان غربي، اردبيل، همدان، کردستان، ايلام، آذربايجان شرقي و کرمانشاه طراحي شده است.
معاون صنايعدستي کرمانشاه با بيان اين که هنرمندان استان ميزبان در اين دوره از داوريها به خوبي درخشيدند، ادامه داد: 16 اثر از هنرمندان کرمانشاه در داوريهاي منطقهاي مهر اصالت در غرب کشور پذيرفته شد.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کرمانشاه تاکيد کرد: دو اثر از استانهاي آذربايجان غربي و اردبيل و 6 اثر از استانهاي همدان و آذربايجان شرقي توجه داوران را به خود جلب کردند.
وي با تاکيد بر اين که تعدادي از آثار مشروط به اصلاح و رفع نقايص مورد تاييد قرار گرفت، گفت: متاسفانه هيچ يک از آثار ارائهشده از سوي استانهاي کردستان و ايلام در اين دوره از داوريها پذيرفته نشد.
معاون صنايعدستي استان کرمانشاه با اشاره به اين که نخستين داوريهاي منطقهاي مهر اصالت در استان قزوين برگزار شد، بيان داشت: نوآوري در طرح و روش توليد، سازگاري با طبيعت، قابليت عرضه در بازارهاي بينالمللي، کاربرد مواد اوليه بومي و مرغوب و رعايت عدالت در کارگاههاي توليدي از معيارهاي در نظر گرفته شده براي بررسيهاي اوليه است.
سپهر در پايان به ميراث آريا گفت: برخورداري از بستهبندي مناسب نيز به دليل اهميت در داوريهاي نهايي يونسکو مورد تاکيد داوران اين مرحله قرار گرفت.
112/
انتهای پیام/