وي گنجاندن سرو غذاهاي ايراني در بستههاي سفر به ايران را يکي از روشهاي معرفي اين ظرفيت گردشگري دانست و اظهار داشت: هر کدام از استانهاي ايران آن قدر تنوع غذايي دارند که ميتوانند هر کسي را به خود جذب کنند و گنجاندن سرو گزيدهاي از اين غذاها در تورهاي ورودي ميتواند نوآورانه و جذاب باشد.
اين کارشناس با اشاره به استقبال گردشگران از برگزاري فستيوالهاي غذا در ساير کشورها بيان کرد: غذا نخستين نياز حياتي و ضروري هر انسان است و طبيعتا انسان تحت هر شرايطي بايد غذا بخورد. شايد به همين دليل باشد که هميشه برگزاري فستيوالهاي غذا مورد اقبال گردشگران است.
وي افزود: در حال حاضر بعضا جشنوارههايي در قالب مسابقات آشپزي براي خانمهاي ايراني در داخل کشور برگزار ميشود و اقبال زيادي هم درپي دارد که ميتواند با برنامهريزي منسجمتر به صورت بينالمللي اجرا شود.
تاجيک بهرهبرداري از ظرفيتهاي مذهبي را در اين گونه تورها موثر دانست و يادآور شد: در برخي اوقات مانند ماه مبارک رمضان و يا ماه محرم که براي تمام مسلمانان مهم است و اغلب شهرهاي کشور غذاهاي خاصي براي اين ايام تهيه ميکنند، فرصت خوبي است تا نسبت به معرفي اين ظرفيتها اقدام شود.
وي خاطر نشان کرد: امروزه، غذا رکن بسيار مهمي از سفر هر گردشگر محسوب ميشود و همواره يکي از انتقادات گردشگران و حتي سفراي مقيم ايران يکنواختي منوي غذاهاي ايران است و استفاده از ظرفيت غذاهاي بومي ميتواند موجب بهبود اين شرايط شود.
/120
انتهای پیام/