«بهروز ندايي» با اشاره به وجود جاذبههاي تاريخي و طبيعي در اين منطقه گفت: اقليم منطقه سرد کوهستاني است و پوشش گياهي منطقه نيز با توجه به مجموع شرايط اکولوژيکي و بر حسب رويشگاه شامل مرتع، باغ و مزرعه است.
وي از رودخانه بالخلو و آغلاغان به عنوان منابع آبي موجود در منطقه نام برد و تصريح کرد: اين منطقه به عنوان يکي از مهمترين مناطق گردشگري استان در تمام فصول سال پذيراي گردشگران است.
مديرکل ميراثفرهنگي استان اردبيل با بيان اين که 3 درصد از گردشگران استان از اين منطقه بازديد ميکنند، گفت: منطقه ايلانجيق به عنوان منطقه نمونه گردشگري در سال 88 و در سطح استاني مورد تصويب هيات دولت قرار گرفت.
وي با اشاره به انجام مطالعات امکانسنجي اين منطقه از تاسيسات زيربنايي، تاسيسات اقامتي و پذيرايي، تاسيسات تفريحي و ورزشي و تاسيسات خدماتي به عنوان تاسيسات قابل اجرا بر اساس مطالعات صورت گرفته در منطقه نام برد.
ندايي ادامه داد: از تاسيسات زيربنايي قابل اجرا در اين منطقه ميتوان به توسعه و بهسازي تاسيسات برقرساني، آب آشاميدني، گازرساني، راه ارتباطي و سيستم مخابرات و از تاسيسات خدماتي نيز ميتوان به ايجاد درمانگاه، پاسگاه انتظامي، کافينت و کافيشاپ اشاره کرد.
وي همچنين از مسجد، هتل، کمپينگ گردشگري، سکوي چادرزني، رستوران، سالنهاي همايش، غرفههاي صنايعدستي و سوئيتهاي اقامتي به عنوان تاسيسات اقامتي و پذيرايي قابل اجرا در اين منطقه نام برد.
ندايي در مورد برنامه زمانبندي اين پروژه از مرحله طراحي تا بهرهبرداري توضيح داد: برنامه اجرايي اين پروژه در سه مرحله برنامه کوتاه مدت تا سال 1391، برنامه ميان مدت تا سال 1397 و برنامه دراز مدت تا سال 1404 تعريف شده است.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اردبيل با بيان اين که مالکيت اراضي اين منطقه دولتي و خصوصي است، اظهار کرد: شرايط لازم براي تامين زيرساختها همچون آب، برق، تلفن، گاز و راه در اين منطقه فراهم است.
/115
انتهای پیام/