وي با تاکيد بر اين که آثار هر موزه بيانگر بخشي از تاريخ هر کشوري است و هر موزه با توجه به تخصصي بودن آن داراي تعاريف و پيچيدگيهايي خاصي است از موزه فرش به عنوان يکي از موزههاي برتر کشور و خانه فرش ايران که پاسدار دستاوردهاي نياکان اين سرزمين پهناور است، ياد کرد.
مديرکل ميراثفرهنگي تهران اظهار داشت: ما بايد به صورت سيستماتيک کار کنيم و اين هنر مردمي را با استفاده از دستاوردهاي نوين علمي بيش از پيش به جهانيان معرفي کرده و در جهت توسعه و گسترش آن به اقصي نقاط جهان بکوشيم .
فراهاني حضور فعال در نمايشگاههاي تخصصي خارجي به منظور معرفي هر چه بيشتر هنر فرش ايراني، برپايي همايشهاي تخصصي و برگزاري کلاسهاي آموزش و پژوهش محور را از جمله اقدامات آتي موزه فرش برشمرد.
وي تغييرات مديريتي را به مسابقات دو امدادي تشبيه کرد و گفت: در مراحلي براي رسيدن سريع به نتايج بايد کار به افراد تازه نفس با استفاده از تجارب مديريتهاي پيشين سپرده شود.
«پرويز اسکندر پور خرمي» مديريت پيشين اين موزه نيز در سخناني به ارائه گزارشي از عملکرد موزه در زمينه برپايي نمايشگاههاي تخصصي، بافت فرش، تجليل از پيشکسوتان هنر فرش ايران و قدرداني از افرادي که سنت حسنه هبه را انجام دادهاند، پرداخت.
«صديقه قدرت آبادي» نيز در جلسه معارفه خود فرش ايران را نمادي از هنر اين سرزمين کهن که عناصر فرهنگي آن صدها سال به اقصي نقاط جهان برده شده، دانست.
وي با اشاره به سابقه چندين هزار ساله فرش ايران و فراز و نشيب آن از پيشرفت اين هنر و صنعت در دوران اسلامي و ورود عناصر مقدس و مذهبي نظير آيات قران، شمايل امامان، صحنههاي از وقايع تاريخي و مقدس نظير وقايع کربلا ياد کرد .
وي دانش آموخته رشته باستانشناسي دانشگاه تهران در مقطع کارشناسي ارشد است که کارشناسي بخش دوره اسلامي موزه ملي ايران، کارشناسي آموزش اداره کل موزهها، کارشناس مسوولي بخش موزهداري موزه رضا عباسي و کارشناسي امور فرهنگي و قراردادهاي موزهاي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران را در کارنامه کاري خود دارد.
111/
انتهای پیام/