ترويج خرده‌فرهنگ‌هاي روستايي مهم‌ترين هدف گردشگري کشاورزي

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مازندران در گفت‌وگو با ميراث‌آريا(chtn) اظهار داشت: استان مازندران به دليل دارا بودن شرايط ويژه اقليمي، آب و هواي مناسب، خاک حاصلخيز و نيروي کار پرتلاش ظرفيت‌هاي فراواني در زمينه گردشگري کشاورزي و روستايي دارد.

وي با اشاره به اين که بيش از 3 هزار روستا در مناطق کوهستاني و جلگه‌اي استان پراکنده‌اند، گفت: اين روستاها ظرفيت‌هاي فراواني براي توليد انواع محصولات کشاورزي دارند که عامل مهمي در جذب گردشگران و دوست‌داران طبيعت به شمار مي‌رود.

محمدپور با بيان اين که سالانه حدود 6ميليون گردشگر به مناطق روستايي مازندران سفر مي‌کنند، خاطرنشان کرد: در گردشگري کشاورزي، گردشگران مي‌توانند از شاليزارها، باغ‌هاي توت‌فرنگي و کيوي، استخرهاي پرورش ماهيان خاوياري، مزارع پرورشي گل و گياه زينتي و مزارع پرورش قارچ ديدن کنند.

به گزارش ميراث‌آريا، اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان مازندران يادآور شد: برگزاري جشن خرمن در منطقه ليتکوه آمل، کشت ارگانيک در روستاي کونر بابلسر، جشنواره زردکيجا(قارچ) و مراسم برف‌چال آمل از ديگر جاذبه‌هاي گردشگري کشاورزي و روستايي اين استان است.

محمدپور روستاييان و کشاورزان را نخستين کساني دانست که از گردشگري روستايي بهره‌مند مي‌شوند و گفت: گردشگران، سرمايه‌هاي شهري را به روستاها انتقال مي‌دهند و موجب درآمدزايي روستاييان مي‌شوند.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390091911