وي با اشاره به اين که کارگاههاي گرگوربافي به صورت پراکنده در اين استان فعال هستند، گفت: شهرستانهاي بوشهر، ديلم و گناوه بيشترين کارگاههاي اين رشته را در خود جاي دادهاند.
معاون صنايعدستي استان بوشهر تصريح کرد: هنرمندان ايراني در کارگاههاي ثبت شده توسط اين معاونت فعاليت ميکنند و تعدادي از کارگران افغان نيز در کارگاههايي که فاقد مجوز هستند به بافت گرگور ميپردازند.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري بوشهر يادآور شد: در صورت مشاهده فعاليت کارگران افغاني مجوز کارگاه گرگوربافي لغو ميشود.
وي گران شدن قيمت مواد اوليه گرگوربافي را مشکل اصلي پيشروي صنعتگران اين عرصه دانست و اظهار داشت: قيمت سيم گالوانيزه وارداتي بسيار افزايش يافته، اما هنوز هم گرگور خريداران خاص خود را دارد.
معاون صنايعدستي استان بوشهر در گفتوگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: هنرمندان اين رشته از تسهيلات حمايتي همچون بيمه و مشاغل خانگي بهرهمند شدهاند.
وي با بيان اين که گرگور يک محفظه فلزي است و از آن براي صيد ماهي استفاده ميشود، گفت: معمولا ماهيها پس از ورود به داخل آن ديگر راهي براي خروج نداشته و به صورت زنده و بدون آسيب صيد ميشوند.
112/
انتهای پیام/