مديرکل ميراثفرهنگي استان اردبيل با بيان اين که اين منطقه تا مرکز استان حدود 37 کيلومتر فاصله دارد، از زيرساختهاي لازم تا ورودي منطقه به گاز، برق و جاده استاندارد اشاره کرد.
وي بازارهاي اصلي هدف منطقه را ملي و استاني دانست و گفت: از مجموع گردشگران ورودي به استان 3 درصد از اين منطقه بازديد ميکنند که با توسعه زيرساختها و معرفي هرچه بيشتر اين تعداد افزايش پيدا خواهد کرد.
ندايي توزيع جاذبههاي گردشگري با قابليتهاي محيطي، توجه به کوهستان سبلان و حياتوحش آن، امکان افزايش جذب گردشگر با توجه به وجود چشمههاي آب معدني در منطقه، قرارگيري در مسير پرتردد اردبيل – تبريز و امکان ايجاد اقامتگاه و رستوران براي مسافران عبوري را بخشي از قابليتها و فرصتهاي سرمايهگذاري در اين منطقه دانست.
وي ادامه داد: از مهمترين زمينههاي سرمايهگذاري در اين منطقه ميتوان به تاسيسات اقامتي و پذيرايي، ايجاد مجتمعهاي آبدرماني، تفريحات ورزشي، پارکينگ خودرو، درمانگاه، پارک بازي کودکان، مسجد، غرفههاي فروش صنايعدستي، رستوران، کمپينگ گردشگري و سکوي چادرزني اشاره کرد.
ندايي اظهار کرد: رشد و توسعه اقتصادي، افزايش درآمد و نرخ اشتغال و کاهش نرخ بيکاري از اثرات ويژه راهاندازي اين منطقه است، به طوريکه در صورت اجراي طرح ميزان اشتغالزايي تا 60 درصد افزايش پيدا خواهد کرد.
/115
انتهای پیام/