«کاظم غنيزاده» از سد بوکان به عنوان ظرفيتي مهم براي توسعه گردشگري و جذب گردشگر به اين منطقه نام برد و اظهار داشت: راهاندازي فعاليتهاي ورزشهاي آبي از قبيل قايقسواري، ماهيگيري، غواصي، جتاسکي، شنا و ... در اين منطقه قابل اجرا است.
وي ايجاد مجتمعهاي گردشگري و توريستي را از ديگر قابليتهاي اين منطقه دانست که ميتواند در جذب گردشگر تاثيرگذار باشد و گفت: ايجاد هتل در کنار سد از ضروريات اصلي منطقه براي پاسخگويي به نيازهاي گردشگران در حوزه خدمات اقامتي خواهد بود.
غنيزاده از برگزاري تورهاي علمي و فني در زمينههاي برق، عمران، مکانيک، آب، محيطزيست و ... براي کارشناسان، متخصصان، اساتيد دانشگاه و دانشجويان به عنوان ديگر محورهاي جذب گردشگر در اين منطقه نام برد.
اين مقام مسوول در ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان آذربايجانغربي خاطرنشان کرد: بهرهگيري از سازههاي اصلي سد به عنوان مرکز بازديد شهروندان داخلي و خارجي از ديگر قابليتهاي اين منطقه است.
وي بازار گردشگري اين منطقه را داخلي خواند و يادآور شد: پيشبيني ميشود راهاندازي اين منطقه براي 19 نفر به طور مستقيم و براي 77 نفر به طور غيرمستقيم اشتغال ايجاد کند.
/115
انتهای پیام/