وي با اشاره به اين که بيشتر آثار نمايشگاه در زمينه هنر نقاشي است، اظهار داشت: در کنار اين دسته از آثار مروري بر آثار نگارگري و نقاشي خيالينگاري هم خواهيم داشت.
دبير نمايشگاه سوگنگارهها ادامه داد: البته تعداد معدودي از آثار بخش نقاشي خيالينگاري در اين نمايشگاه حضور دارند و اگر ميخواستيم تمامي آثار موجود در اين بخش را به نمايش بگذاريم، تکرار نمايشگاه سال گذشته ميشد.
عبدالحسيني درباره علت حضور آثار خيالينگاري در اين نمايشگاه ادامه داد: قصد داشتيم آثار هنري که رويکردي مذهبي ـ حماسي به عاشورا دارند را در اين نمايشگاه گردهم آوريم، بنابراين ناگزير برخي از اين آثار هم به نمايش گذاشته شد تا به اين بهانه يادي هم از هنرمندان بزرگ اين عرصه کرده باشيم.
وي با بيان اين که در سالهاي گذشته نمايشگاههاي هنر عاشورا در رشتههاي ديگر برگزار شده است، افزود: در اين سالها آثار خوشنويسي و پخش پوستر به نمايش گذاشته شده است.
به گفته وي آثار اين نمايشگاه از گنجينه موزه هنرهاي معاصر تهران، گنجينه حوزه هنري، موزه امام علي(ع) و بخش عظيمي هم از مجموعه آثار شخصي هنرمندان به امانت گرفته شده است.
دبير اين نمايشگاه افزود: آثاري از هنرمندان بزرگي چون «حاجحسن اسماعيلزاده»، «محمد مدبر»، «عباس بلوکيفر»، «مرتضي مميز»، «حبيبالها صادقي»، «محمد تجويدي»، «محمدباقر آقاميري»، «رضا يساولي»، «مرتضي گودرزي»، «حسن ياقوتي»، «علي وزيريان»، «کاظم چليپا»، «مرتضي اسدي»، «صادق تبريزي»، «پرويز کلانتري»، «رضا بانگيز»، «ايرج اسکندري»، «احمد وکيلي»، «جمشيد حقيقتشناس» و بسياري هنرمندان معاصر نيز نمايش داده ميشود.
به گزارش ميراث آريا علاقهمندان براي بازديد از نمايشگاه سوگنگارهها ميتوانند همه روزه از ساعت 10 صبح تا 6 بعدازظهر به جز جمعهها و ايام تعطيل به موزه هنرهاي معاصر تهران واقع در خيابان کارگر شمالي مراجعه و يا به منظور کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 88951965 تماس حاصل کنند.
/111
انتهای پیام/