زنان روستاي محروم قشلاق دهنو به مرواربافي روي آوردند

معاون صنايع‌دستي استان همدان در گفت‌وگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب افزود: سال گذشته در اين روستا دوره‌هاي آموزش صنايع‌دستي برگزار شد که خوشبختانه نتيجه برگزاري اين دوره‌ها، زنان موفق به درآمدزايي در کنار همسران خود شدند.

«بهجت عباسي» با اشاره به اين که درآمد ساکنان اين روستا تنها از طريق کشاورزي تامين مي‌شد، ادامه داد: هنرمندي که آموزش مرواربافي را در روستاي قشلاق دهنو برعهده داشت اکنون اقدام به راه‌اندازي کارگاهي در اين روستا کرده است.

وي با بيان اين که روستاي قشلاق دهنو در دامنه کوه واقع شده، تصريح کرد: با توجه به اين که توليدات مرواربافي اين روستا اکنون در ساير استان‌هاي کشور و همچنين عراق به فروش مي‌رسد، پيش‌بيني‌ مي‌شود شرايط اقتصادي ساکنان اين روستا بهبود يابد.

معاون صنايع‌دستي استان همدان اظهار داشت: صنعتگران شاغل در کارگاه مرواربافي روستاي مذکور روزانه 7 ساعت به توليد مروار در شکل‌ها و اندازه‌هاي مختلف مي‌پردازند.

وي در گفت‌وگو با ميراث آريا يادآور شد: روز گذشته مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌‌دستي و گردشگري استان همدان نيز از کارگاه مرواربافي موجود در اين روستا بازديد و صنعتگران را از تسهيلات حمايتي و شيوه بهر‌ه‌مندي از آن‌ها آگاه کرد.

112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390092813