«فرهاد کشتکار» گفت: براي آن که گردشگري شهرستان در مسير توسعه قرار بگيرد بايد در حوزههاي مختلف وابسته به اين صنعت همچون زيرساختها، حمل و نقل، خدمات و از همه مهمتر آموزش فعال شويم.
وي با بيان اين که جاذبههاي گردشگري شهرستان شامل آثار ارزشمند تاريخي، فرهنگي، طبيعي و مذهبي است، اظهار اميدواري کرد با همراهي مسوولان شهرستان در راستاي رونق گردشگري آن بکوشيم.
کشتکار افزود: با توجه به اين که برخي گروهها با گردشگران ارتباط مستقيم دارند لازمه ارتباط مناسب در اين حوزه آموزش افراد مورد نظر است.
وي گفت: تاکسيرانان سومين قشري هستند که گردشگران با آنها برخورد ميکنند، پس بايد در اين زمينه برنامهريزي مناسبي در خصوص آموزش آنان صورت بگيرد.
مديرعامل سازمان تاکسيراني مرودشت نيز در اين جلسه با اشاره به راهاندازي تاکسي بيسيم در اين شهر از آمادگي اين سازمان در بخش حمل و نقل گردشگري خبر داد و افزود: اجراي اين برنامه ميتواند گام موثري در توسعه گردشگري اين شهرستان باشد.
«اسفندياري» با بيان اين که بيش از 930 تاکسي در بخش حمل و نقل درون شهري فعاليت دارند، افزود : معرفي پتانسيلهاي تاريخي، گردشگري و صنايعدستي مرودشت از طريق تاکسيها ظرفيت مناسبي در رشد گردشگري شهرستان ايجاد ميکند.
وي همچنين انجام تبليغات گردشگري درون تاکسيها با طراحي جزوهدان و تهيه بسته گردشگري با همکاري ميراثفرهنگي شهرستان را از برنامههاي مثبت در اين راستا برشمرد.
نماينده پايانههاي حمل و نقل شهرستان مرودشت با بيان اين که ايجاد زيرساختهاي لازم ميتواند به رشد ظرفيتهاي توريستي شهرستان کمک کند، فرهنگسازي و ايجاد امنيت در حوزه حملونقل را به عنوان يکي از بازوهاي صنعت گردشگري ضروري دانست و از آمادگي اين نمايندگي در حوزه آموزش گردشگري رانندگان خبر داد.
/115
انتهای پیام/